Yarın benzin ve motorine bir zam daha bekleniyor!

Akaryakıt fiyatlarına üst üste zam gelmeye devam ediyor. Yarından itibaren geçerli olmak üzere benzine 1 lira 10 kuruş, motorine 1 lira 14 kuruş zam bekleniyor. İşte detaylar.

Döviz kurlarındaki artış, global enflasyon ve savaş derken artık akaryakıt fiyatlarındaki artışın önüne geçilemiyor. Her gün yeni bir zam haberiyle karşılaşıyoruz ve görünüşe göre bu durum kısa sürede sona ermeyecek. Zira yarından itibaren akaryakıtta tekrar bir zam beklentisi mevcut.

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımında, bu gece itibariyle benzine 1 lira 10 kuruş, motorine 1 lira 14 kuruş zam beklendiğini belirtti.

Yarın benzin ve motorine bir zam daha bekleniyor!

Geçen günlerde benzinin fiyatı 70 kuruş, motorinin fiyatı ise 97 kuruş kadar zamlanmıştı. 27 Mayıs'ta benzine 1 lira 45 kuruş, motorine ise 1 lira 38 kuruş zam gelmişti. Zamların şu anda ardı arkası kesilmeyecek gibi görünüyor.

Benzinin litre fiyatı İstanbul'da bir sene önce 7,72 TL, yıl başında 12,29 TL idi. Benzine son bir yılda yüzde 224, yıl başından bu yana yüzde 103 oranında zam uygulanmış oldu. Motorinin litre fiyatı da aynı şekilde zamlandı. İstanbul'da bir sene önce 7,20 TL, yıl başında 11,43 TL olan fiyatlar şu anda değişti. 

Temmuz ayında elektriğe dev zam!
Vergisiz sigortasız motorlara ilgi arttı! Fiyatlar dip noktada! Artmadan bir tane kapın!
Türkiye'deki popüler bir model daha HyperOS güncellemesi aldı
Sonraki Haber