Yılın Oyunları Seçiliyor: The Game Awards 2021! Nasıl izlenir?

Bu seneki Game Awards ödülleri sahiplerini buluyor. Yılın oyunu ödüllerinde birbirinden ilginç yapımlar oyuncuları şaşırtmak için geliyor. Ayrıca ilerleyen yıllarda yayınlanacak oyunlarında bu gösterimde tanıtılması bekleniyor.

Oyunların en iyisi gösterisi başlamak üzere. 2021 Oyun Ödülleri Video oyunlarının “Oscarları” olarak kabul ediliyor. Bu galerimizde size ödül törenini nasıl izleyeceğinizi ve etkinlikten neler bekleyebileceğimizi anlatıyoruz.

2021 Oyun Ödülleri En önemli yıllık video oyunu etkinliğidir ve sonraki oyunların duyurularını ve ilerlemelerini bu etkinlikte bizlere görme şansı tanır. Ödül töreninde tabii ki yılın oyunu da sahibini bulacak.

 Her yıl olduğu gibi ünlü yıldız, Geoff Keighley bu programın sunucularından birisi olacak. Ancak etkinlik boyunca diğer ünlüler de ödül sunumlarına katılıp seyircilere sürpriz yapacaklar. Bu ünlüler arasında çok yakından tanıdığınız isimler bulunuyor. Bu yılki katılımcılar arasında Meksikalı Guillermo Del Toro, Giancarlo Esposito, Reggie Fils-Aime, Carrie-Anne Moss ve tabii ki Keanu Reeves yer alıyor.

Popüler Haberler