Facebook'ta hızla yayılan virüs dikkat!

Sosyal ağ olan Facebook'ta son dönemlerde , sayfanizin en üstünde bulunan " ne düşünüyorsun " yerde virus olduğunu iddaa edenlere gelin bir açıklama yapalım ?

Facebook'ta yalan yanlış haberlerle daima karşılaşmak mümkün olmaktadir , bir kişi başlatıyor ve ne yazikki herkes buna inanmaktadır.

Teknolojioku.com olarak sizlere bunun örneğini sunacağız , Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi sözde facebook'ta bulunan " ne düşünüyorsun " yerinde yazan " ne yapıyorsun , neler yapıyorsun " vb. yazılar olduğu zaman sözde virus olduğunu beyan ediyorlar.




Soru : Bu tür yalan yanlış haberler neden çıkıyor dersiniz ?

Cevap : Bir kişi böyle bir haber paylaşıyor ve herkes iyi niyetinden dolayı paylaşıyor ve 3. şahıs kişiler " Facebook Virus Silme " yazilimi ismiyle bir yazilim çıkartıyor internet üzerinden ve bu yazilimi sözde ücretsiz dağıtıyorlar ?

- Fakat bu yazılım dedikleri " trojen , keylogger , solucan vb. " virus'lerdir ve sizin bilgisayarinizi ele geçirerek özel bilgilerinize ulaşabiliyorlar.

- Aşağıdaki resimde gördüğünüz yazilar Facebook'un yeni özelliğinden oluşmaktadır.




Yukardaki resimlerde gözüken " Ne var ne yok " gibi yazilar genel olarak herkesin Facebook hesabinda bulunmaktadır , 3. şahış kişiler bunlari virus diye adlandırıyor , Kesinlikle böyle şeylere itibar etmeyiniz , bunlarin tamami yalan yanlış haberlerdir.

Windows 7 / Vista kullanıcılari için Microsoft Security Essentials Antivirus yazilimini önermekteyiz indirmek için tıklayınız.

ZTE'nin Full HD ekran telefonu piyasada!
Dünyayı kurtaracak hacker aranıyor!
Vivo X100 Ultra ve X100s'in resmi posteri ortaya çıktı! İşte tasarımı!
Sonraki Haber