Facebook'tan ücretsiz Antivirüs atağı!

Facebook yeni projesi ile birlikte güvenliği sıkı tutacak!

Bildiğiniz üzre tüm dünyada milyonlarca kullanıcı her gün aktif bir şekilde Facebook kullanıyor ve her gün Facebook üzerinden milyonlarca kişi iletişime geçiyor. Bu iletişimlerin neredeyse tamamı karşılıklı konuşma tanışma anlamında olsa da baze kişiler özellikle hacker grupları kötü niyetli yazılım veya çeşitli yollarla kullanıcıların bilgilerini ve gizliliğini tehlikeye sokuyorlar.

Facebook kullanıcılarının korkulu rüyalarından birisi de şüphesiz Hacklenme'dir. Günümüzde aktif olarak kullanılan Sosyal Ağ'ların en büyüğü Facebook'ta güvenlik önleminin alınması için kullanıcılara büyük bir yük düşüyor. Facebook bu yükü hafifletmek adına, kullanıcılar için ücretsiz antivirüs atağına geçti. Kullanıcıları için ücretsiz bir şekilde güvenlik amaçlı Antivirüs dağıtacak.



Facebook bu yeni projesinde ilk adımı attı bile. İlk adımda projeye Microsoft Security Essentials ile giriş yaptı. Önümüzdeki günlerde yeni proje hakkında çeşitli detaylar ve yeni AV yazılım şirketleriyle olan anlaşmalar gelecek. Facebook oldukça başarılı bir giriş ile birlikte kullanıcıların da takdirini kazandı.

Turkcell, TTNET'in internet kesintisi ile dalga geçti
İnternet kesintisine dair, bir açıklama da Türk Telekom'dan!
Popüler Andorid modeli ChatGPT özelliğine kavuştu, hemen telefonunuzu güncelleyin
Sonraki Haber