Twitter takipçi sayınızı yükseltin!

Son günlerde Twitter'da takipçi arttırma uygulamalarını mutlaka görmüşsünüzdür, ancak bu uygulamada reklam tweet'i yok...

Turkwitter ile artık Twitter'da takipçi sayınızı yükseltmek çok kolay. Kullanımı kolay ve reklamsız olan bu uygulama size günde 600 takipçi kazandırabiliyor. Uygulama karşılıklı takip sistemi mantığı ile çalışıyor ve bunun dışında kendi reklamını kesinlikle tweet'lemiyor. İstediğiniz zaman "Sistemi Aç" ve "Sistemi Kapat" butonları ile aktif yada pasif edebilirsiniz, bu da sizi istenmediği zaman uygulamayı kaldırma zahmetinden kurtarıyor.

Ayrıca sizi takip etmeyenleri görebilir siz de takibinizi kaldırabilirsiniz. Ya da attığınız tweet'i kaç kişi retweet etmiş, toplamda kaç kullanıcı sizin tweet'inizi görmüş gibi eklentiler de mevcut.

Takip işlemlerine geçelim;

http://www.turkwitter.com adresine gidelim...









Uygulamaya güvenerek giriş yapabilirsiniz, çünkü verdiğiniz izinlerde "şifrenizi görebilme" yetkisi yok.



Yukarıda yazan uyarıları okuduktan sonra "50 takipçi bul" butonuna tıklayın, yaklaşık 1 dakikalık işlem sonrası kazandığınız takipçiler aynı sayfa içerisinde listelenecektir.



Sizi takip etmeyen kullanıcılar

Siz onları takip ediyorsunuz ancak onlar sizi takip etmiyor... İşte bu kullanıcılardan kurtulmak istiyorsanız uygulamadaki "takip etmeyenler" sekmesine tıklayın ve görün. Sonrası size kalmış.



Uygulama Geliştiricisi: Kadir Doğrubakar

Facebook'u unutun helal Facebook çok yakında!
Facebook mesajlarınız okunuyor!
Apple iPhone kullanıcılarına büyük bir sürpriz yapacak, sır perdesi aralandı
Sonraki Haber