Twitter'ın ilk televizyon reklamı çıktı!

Twitter yayınladığı ilk reklam ile birlikte yeni sayfalarını da ziyarete açtı!

Dünyanın en çok kullanılan sosyal ağlarından olan Twitter'ın reklam konusundaki hassasiyeti son zamanlarda iyice arttı. Bildiğiniz gibi ilk dönemlerde Twitter'da reklama dair pek bir eser göremesek de ilerleyen zamanlarda ilk sponsorlu twitter hesaplarının da yer almasıyla birlikte reklamlar yavaş yavaş boy göstermeye başlamıştı.



Hatırlayacağınız önce twitter geçtiğimiz gün yeni logosuyla milyonlarca kullanıcıyı şaşırtmıştı. Ekibin son zamanlarda çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Özellikle Twitter'da hiç karşılaşmadığımız özelliklerle beklenmedik bir şekilde karşılaşabiliyoruz. Ekip yeni gelecek güncellemeler için son hızla çalışmaya devam ediyor.

Ekibin son zamanlarda imza attığı işlere geçtiğimiz saatlerde bir yenisi daha eklendi. Twitter ilk televizyon reklamını geçtiğimiz saatlerde yayına soktu. 16 saniyelik reklamda "2012 Pocono 400 NASCAR" konu edilmiş durumda, reklamda karşımıza çıkan isim Brad Keselowski "Onun gördüğünü siz de görün" adlı sloganla karşımıza çıkıyor. Yeni reklamla birlikte kullanıcıları bir takım değişiklik de bekliyordu.



Bu sayfalar Twitter'ın yeni etiket sayfalarından başkası değildi. Twitter.com/NASCAR adresinden ulaşabileceğimiz yeni sayfada kullanıcıları ilginç bir tasarım bekliyor.

Facebook Eski Tadını Vermiyor Artık
Hotmail, NewMail oluyor!
Huawei Android'e meydan okudu, küresel pazara geliyoruz şimdi siz düşünün
Sonraki Haber