Anker

Anker hızlı şarj işini şova döktü, uygun fiyata 7 portlu şarj istasyonu

Anker'ın 7 portlu şarj istasyonu, uygun fiyatı ve yüksek fonksiyonelliği ile kullanıcılarına büyük kolaylık sağlıyor.

Anker'dan şarjda devrim: 3'ü 1 arada kablosuz şarj cihazıyla tanışın

Anker'ın 3'ü 1 arada kablosuz şarj cihazı satışa sunuldu, üstelik fiyat performans kıyasına göre bu cihaz herkesin gönlünü çelebilecek kapasitede!

Anker son sözü söyledi, bedavadan biraz pahalıya 3'ü 1 arada şarj cihazı

Anker tarafından sunulan yeni 3'ü 1 arada kablosuz şarj cihazı, uygun fiyatıyla kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Bu ürün, şarj sürecini kolaylaştırarak hayatı pratikleştiriyor.

Anker Soundcore uyku için kulaklık tasarlardı; peki ama nasıl çalışıyor

Anker'in yeni ürünü Soundcore Sleep A20 kulaklıkları, özel olarak uyku kalitesini iyileştirmek üzere tasarlandı. Bu kulaklıklar, rahat bir uyku deneyimi sunmayı vaat ediyor.

Anker güçlü USB-C hub modeli ile dikkatleri üzerine çekti

Anker, 100W'a kadar güç çıkışı sunan 11-in-1 USB-C veri hub'ını piyasaya sürdü, bu da kullanıcıların bağlantı ihtiyaçlarını karşılayacak.

Anker Soundcore Motion Boom 2, su üstünde eşlik ediyor

Su sevdalıları için mükemmel bir haber: Anker'in yeni hoparlörü Soundcore Motion Boom 2, müzik keyfinizi suyun üzerinde de sürdürmenize olanak tanıyor.

Anker MagGo kablosuz şarj istasyonu tanıtıldı

Anker, ABD pazarına özel MagGo kablosuz şarj istasyonunu tanıttı. Ürün, katlanabilir tasarımı ve Qi2 kablosuz şarj desteği ile dikkat çekiyor.

Bir powerbankte aramanız gereken kriterler

Bir powerbank almaya karar verdiyseniz şimdi sıra belli başlı kriterler belirlemeye geldi. Peki taşınabilir şarj aleti alırken öncelikleriniz neler olmalı? İşte detaylar.

Anker'dan yeni 7'li şarj istasyonu! Bağladığınız ekipmanlara bile garanti veriyor!

Anker, 100W'a kadar USB-C şarj desteği sunan yeni 7-in-1 şarj istasyonunu piyasaya sürdü. Bu cihaz, birden fazla cihazı aynı anda şarj etmek için ideal bir çözüm.

iPhone 15 serisi yakında çıkacak Qi2 kablosuz şarj standardıyla çalışacak

Kablosuz Güç Konsorsiyumu (WPC) bu yılın başlarında Qi2 şarj standardını açıkladığında bunun Apple'ın MagSafe teknolojisi kullanılarak oluşturulduğunu belirtmiştik.

Anker, yeni kulaklık modelini tanıttı

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden biri olan Anker yeni kulaklık modelini resmen tanıttı.

Anker'in yeni projektörü oldukça beğenildi

Anker tarafından tanıtılan 52W bataryaya sahip Nebula Capsule 3 projektör modeli sunduğu imkanlarla dikkatleri üzerine çekti.

Anker'in iki yeni Power Bank modeli satışa sunuldu

Son zamanlarda yeni ürünlerini peşi sıra tanıtan Anker, şimdi de iki yeni power bank modelini resmen satışa sundu.

Anker yeni taşınabilir hoparlörünü tanıttı

Donanım dünyasının önemli isimlerinden biri olan Anker, yeni taşınabilir hoparlör modelini yani Soundcore Motion X500'ü tanıttı.

Anker’in yeni taşınabilir şarj cihazı çok fonksiyonel bir özelliğe sahip

Anker tarafından tanıtılan yeni taşınabilir şarj cihazı (powerbank) yüksek kapasitesi yanı sıra oldukça fonksiyonel bir özelliğe de sahip.

1000 TL altı TWS kulaklık önerisi!

Bugün MediaMarkt mağazalarında sizler için 1000 TL altına satın alabileceğiniz en iyi TWS kulaklıkları listeledik ve değerlendirdik. İşte satın alabileceğiniz en iyi modeller.

Anker Nebula Capsule 2 incelemesi! Artık her yer sinema salonu!

Taşınabilirlik, günümüz teknolojisinde belki de en çok hoşumuza giden durumlardan biri. Şimdi sizlere TeknolojiOku ekibi olarak tanıtacağımız, yeni taşınabilir projeksiyon makinesi de eminiz ki hoşunuza gidecek! Artık size her yer sinema salonu olacak! İşte haberimiz!

iPhone kullanıcıları! Bu yöntemle pil kapasiteniz iki katına çıkıyor!

Eğer bir iPhone kullanıcısıysanız ve pilinizin hızlı bir şekilde bitmesinden şikayetçiyseniz sizleri sevindirecek bir haberimiz var. İşte detaylar.

Anker robot süpürgede çıtayı aştı

Akıllı yaşam teknolojilerine getirdiği öncü yaklaşımlarla kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Anker, geniş ürün yelpazesine bir yeni ürün daha kattı.

Anker Soundcore yeni TWS kulaklığı R100’ü tanıttı!

Anker, Soundcore kategori markasındaki ürün çeşitliliğini artırmaya devam ediyor.

Eufy’den Yapay Zeka Destekli Güvenlik Kamerası

EufyCam 2C ve Eufy Security 2K Pan & Tilt Indoor, üstün özellikleriyle güvenlik kameralarından beklentileri yeni bir boyuta taşıyor.

OPPO'dan beklenen hızlı şarj hamlesi geldi!

OPPO, Şangay Mobil Dünya Kongresi kapsamında VOOC şarj teknolojisi için beklenen adımı attı. Hızlı şarj teknolojisi VOOC artık sadece telefonlarda kullanılmayacak.

Teknoloji tutkunu babaların hediyesi Anker’den

Anker, hem özel hem de çalışma hayatına konfor ve keyif katan, birbirinden özel teknolojik ürünlerle Babalar Günü’ne hazır.

Küçük canavarı inceledik: TP-Link TL-PB20000

Bu videomuzda 20.000 Mah gücünde bir powerbank olan TP-Link TL-PB20000'i sizler için inceledik.