Algoritma, 31 Mart 2023 için Terra Classic (LUNC) fiyatını tahmin ediyor!

Makine öğrenimi algoritması, 31 Mart 2023 için Terra Classic (LUNC) fiyatını tahmin ediyor!

Çöken Terra ( LUNA ) ekosisteminin orijinal zinciri Terra Classic ( LUNC ), haftalarca süren düşüş duygularıyla karşı karşıya kaldıktan sonra hala kripto alanında bir cankurtaran halatı arıyor . Terra Classic topluluğu, belirtecin bir miktar fayda sağlamasına yardımcı olmak için önlemler alırken, yatırımcılar LUNC'nin fiyatını önümüzdeki günlerde nasıl performans göstereceğini izliyor.

Algoritma, 31 Mart 2023 için Terra Classic (LUNC) fiyatını tahmin ediyor!

Bu doğrultuda, makine öğrenimi algoritmalarını kullanan bir kripto izleme platformu olan PricePredictions , geleceğe yönelik potansiyel LUNC fiyatını belirlemek için kullanılan araçlar arasında yer alıyor. Finbold tarafından alınan tahmine göre platform, 2 Mart'ta elde edilen verilere göre Terra Classic'in 31 Mart'a kadar muhtemelen 0,000174 dolardan işlem göreceğini tahmin ediyor. 

Öngörü, LUNC'nin önümüzdeki günlerde potansiyel olarak yükseliş ivmesini sürdüreceğini gösteriyor ve tahmin, yayınlanma sırasındaki token fiyatından %2'nin üzerinde kazançları temsil ediyor. Başlangıçta araç, LUNC'nin 1 Mart'ta 0,000156 dolardan işlem göreceğini  tahmin etmişti.

LUNC 30 günlük fiyat tahmini. Kaynak: Fiyat Tahminleri

Tahmin, diğerleri arasında  hareketli ortalama (MA), göreli güç endeksi (RSI), hareketli ortalama yakınsama sapma (MACD) ve Bollinger Bantları (BB) gibi göstergeler tarafından yönlendirilir.

LUNC fiyat analizi

Şu anda Terra Classic, günlük %2'nin üzerinde kazanç kaydederek 0,000169$'dan işlem görüyor.

LUNC yedi günlük fiyat tablosu. Kaynak: Finbold

LUNC ağ gelişimini hızlandırır

Yükseliş tahmini ve teknik analiz, varlığın geçen ay düşüş eğilimi gösterdiği düşünülürse, LUNC topluluğu için iyi bir haber. Yükseliş, fazla LUNC madeni paralarının yakılmasıyla ilgili ağ girişimleriyle artırıldı. 

Özellikle ağ, Binance LUNC yakma mekanizmasının işlevselliğini geri kazanmayı amaçlayan kritik bir yükseltmeden geçti. Yükseltmenin, genel Terra ekosisteminin genel kararlılığını ve güvenliğini iyileştirmesi bekleniyor.

Artan LUNC doğrulayıcı sayısıyla ilgili endişeler de dile getirildi. Bazı doğrulayıcıların sıfır komisyonla staking hizmetleri sunduğu düşünülürse tartışma ortaya çıktı . Bu durumda, bazı önemli ağ oyuncuları, yaklaşımın sıfır geliştirme anlamına geldiğini savundu. 

Ağ yükseltmelerinin yanı sıra, Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu ( SEC ) tarafından kurucu Do Kwon aleyhine açılan dava etrafındaki gelişme, muhtemelen tüm Terra ekosistem belirteçlerinin gidişatını etkileyecektir. 

Sorumluluk Reddi: Bu sitedeki içerikler yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Kripto para piyasasında yeni şok dalgası!
BTC halving sonrası 200.000 dolara ulaşabilir mi?
Volkwagen T-Roc fiyatları şaşırttı, ilk defa bu seviyelerde
Sonraki Haber