1000 TL altına alınabilecek kablosuz kulaklık modelleri

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren kablosuz kulaklık modellerini sizler için bir araya getiriyoruz. İşte 1000 TL altına alabileceğiniz en uygun kablosuz kulaklıklar!

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren kablosuz kulaklık modellerini sizler için bir araya getiriyoruz. İşte 1000 TL altına alabileceğiniz en uygun kablosuz kulaklıklar!

Uzun ve karmaşık kablolara sahip olan eski tip kulaklıklarımız birçok probleme sebebiyet verebiliyor. Otobüste, vapurda, metroda veya herhangi bir yolculuk esnasında hareket alanımızı tamamıyla kısıtlayan bu kulaklıklar artık yavaş yavaş yerini kablosuz kulaklıklara bırakmaya başladı. Akıllı telefon üreticileri de cihazlarına 3.5 mm jak girişini koymayı bırakınca yeni nesil kulaklık modelleri kullanıcılar adına adeta elzem hale geldi. Tabii ki yeni nesil kulaklıkların eskilerinden tek farkı “kablosuz” olmaları değil. Modelden modele değişmekle beraber suya dayanıklılık, aktif gürültü engelleyici, dokunmatik kullanım gibi ek özellikler de artık kulaklığınızda yer alabiliyor.

Uygun fiyatlısından en üst seviyesine kadar çok geniş bir yelpazeye sahip olan bu alanda da teknoloji devleri arasındaki rekabet aynı hızda devam ediyor. Apple ve Samsung yine liderliğe oynarken, Huawei ve Xiaomi’nin de yine çok iyi işler başardığını söylemek yanlış olmayacaktır. Apple her zaman olduğu gibi üst seviye ürünler sunarken, Xiaomi ve Huawei işin fiyat-performans kısmını daha çok önemsiyor.

1.000 TL Altına Alınabilecek Kablosuz Kulaklık Modelleri

Tabii ki bu sektörün en eskilerinden olan JBL ve Anker’i de unutmamak gerekir. Zira her iki üretici de oldukça iddialı oldukları bu sektörde başarılı kablosuz kulaklık modelleri üretmeye devam ediyor. Her bir firmanın kıyasıya rekabet içerisinde oldukları bu alanda sizler için en iyi deneyimi sunan ve fiyat-performans açısından en verimli olan kulaklık modellerini derledik. İsterseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve 1.000 TL’ye alınabilecek en iyi kablosuz kulaklıklara bir göz atalım!

Popüler Haberler