1500 - 2000 TL arası en iyi akıllı telefonlar - Haziran 2021

2021 Haziran ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak, 1500 - 2000 TL arası fiyat etiketine sahip en iyi telefonları sizler için bir araya getirdik.

Teknolojioku ekibi olarak, siz değerli okuycularımızdan bizlere sıkça gelen "hangi telefonu ucuza alabilirim?", ''en iyi uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri hangileri?'' vb sorularınızı dikkate alıyor ve her ay düzenli olarak belirli fiyat aralığında yer alan en iyi akıllı telefon modellerinin yer aldığı içerikler hazırlamaya devam ediyoruz.

Bu içeriğimizde yine siz değerli Teknolojioku takipçileri ile 1500 - 2000 TL bandında yer alan en iyi akıllı telefon modellerini inceleyeceğiz.

Malesef sürekli olarak artışın yaşandığı döviz kurları sebebi ile ülkemizde özellikle de elektronik ürünler sürekli pahalılaşmaya devam ediyor. Fiyat artışları ile en çok dikkat çeken sektörlerden biri de akıllı telefon piyasası olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısı ile bütçesi kısıtlı olan kullanıcılar uygun fiyatlı telefon modellerini yönelmek zorunda kalıyor.

Her ne kadar uygun fiyatlı desek de, sonuçta emek verilerek kazanılan paralar olduğundan, kullanıcılar haklı olarak aldıkları akıllı telefon modelinin bir amiral gemisi niteliğinde olmasa da iyi bir cihaz olmasını istiyor. Hem uygun fiyat hem de nisbeten iyi bir telefonlar modeline sahip olmak isteyen kullanıcıların en az 1500 ile 2000 TL bir bütçeye sahip olmaları gerektiğini belirtelim. Zira bu fiyat skalasında 48 megapiksel, 5020 mAh batarya kapasiteli, 6 GB RAM gibi özelliklere sahip telefon modelleri bulabilmeniz mümkün. Dilerseniz bu modellerin hangileri olduklarına hep birlikte göz atalım. Bu arada Teknolojioku ekibi olarak, 2019 ve üzeri model yılına sahip olan akıllı telefonları dikkate aldığımızı ayrıca belirtelim.

İşte 1500 - 2000 TL aralığında alınabilecek en iyi akıllı telefonlar!

Popüler Haberler