1500 - 2500 TL arası en iyi akıllı telefonlar - Kasım 2020

2020 Kasım ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak, 1500 - 2500 TL arası fiyat etiketine sahip telefonları sizler için bir araya getirdik.

Zaman geçtikçe teknoloji daha da ilerleme kaydediyor. Teknoloji ilerledikçe ise, bir zamanlar amiral gemisi olma özelliği taşıyan telefon modelleri, orta segment telefon modelleri olarak karşımıza çıkmaya başlıyor.

Hal böyle olunca, bu modellerin yetenekleri yüksek olduğundan, fakat yeni modellerin çıkması ile fiyatları da düşmeye başladığından, kullanıcılar için oldukça cazip hale geliyorlar. Bu noktada 2.500 TL ve altı akıllı telefonlara olan ilgi daha da artıyor.

2500 TL altına iyi telefon olur mu diye düşünmeyin. Zira bu paralara oldukça şık, geniş ekranlı, iyi kameralı muazzam modeller satın almanız mümkün. Bu segment cihazlarda özellikle Samsung Galaxy, Xiaomi, Huawei, Oppo, Meizu ve Realme modellerinin bazı telefonları oldukça dikkat çekiyor.

Düşük bütçeye sahipseniz ve düşük fiyata iyi bir telefon modeli bulma konusunda umutsuzsanız, sizler için hazırlamış olduğumız listemize göz atmanızda fayda olabilir.

2020 Kasım ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak derlediğimiz 2500 TL ve altı fiyat etiketine sahip telefon modellerinin bulunduğu listemiz, yalnızca 2018, 2019 ve 2020 çıkış yılına sahip modellerden oluşmaktadır.

Not: Telefonlar, internet satış fiyatları dikkate alınarak listelenmiştir. Mağaza fiyatları belirtilen fiyatlardan daha yüksektir.

İşte 1500 - 2500 TL arası en iyi akıllı telefonlar;

Popüler Haberler