1500 TL altı en iyi akıllı telefonlar - Mart 2020

2020 Mart ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak 1500 TL ve altı fiyat etiketine sahip telefonları sizler için bir araya getirdik.

Teknolojinin hızlı bir şekilde ilerlemesi sayesinde, birkaç yıl önce sadece amiral gemisi telefon modellerinde gördüğümüz pek çok özellik düşük segment modellere de gelmiş durumda. Hal böyle olunca iletişimin dışında kullandığımız uygulamalar da oldukça fazlalaştı. Zira mobil cihaz kullanıcılarının hayatı, mobil uygumalar sayesinde hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor.

En popüler uygulamla türlerinden bahsedecek olursak eğer; ücretsiz mesajlaşma, konuşma ve veri gönderimi sağlayan uygulamaların en popülerlerinin; WhatsApp, Hangouts, Line, facebook, Skype olduğunu söyleyebiliriz. Tüm bunların yanında oyun, sosyal medya / mesajlaşma, eğlence, yiyecek / içecek, flört, seyahat, alışveriş, müzik, sağlık / fitness ve finans gibi uygulama türleri de oldukça sık kullanılan uygulamlar arasında yer alıyor. Elbette elbette oyuncu arkadaşlarımızı unutmamak lazım, özellikle de genç kesim tarafından telefonlarda en çok yapılan işlemlerden birinin de oyun oynamak olduğunu söyleyebiliriz.

Bilindiği üzere piyasada birçok telefon modeli mevcut, ancak üst düzey olarak tabir ettiğimiz telefonların fiyatları ise oldukça cep yakar halde. Fakat üzülmeyin, saydığımız tüm bu uygulamaları kullanabileceğiniz uygun fiyatlı telefon modelleri mevcut. Sonuçta akıllı telefonlar günümüz itibari ile çok geniş bir fiyat aralığında karşımıza çıkmakta. En fazla rağbet gören fiyat aralığının ise 1000-1500 TL fiyata sahip telefon modellerinden oluştuğunu söylemek sanırım yanlış olmaz. Zira bu skalada yer alan telefon modelleri hem fiyat olarak oldukça uygun, hem de özellik olarak kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan birbirinden şık, 1500 TL altı telefon modellerine gelin hep birlikte göz atalım. Bu arada listemizi yalnızca 2018 ve 2019 çıkış yılına sahip modelleri dikkate alarak hazırladığımızı ayrıca belirtelim.

İşte 1500 TL altı en iyi akıllı telefonlar;

Popüler Haberler