1500 TL altına hala iyi bir telefon almak mümkün mü? Evet!

2021 Ağustos ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak derlediğimiz 1500 TL ve altı fiyat etiketine sahip telefon modelleri sizleri şaşırtabilir!

Döviz kurundaki yükseliş sonrasında birçok teknolojik ürüne zam geldi. Dolayısı ile belirli bir bütçeye sahip olup akıllı telefon almak isteyen kişilerin seçebileceği model sayısı azaldı. Uygun fiyatlı telefon alma niyetinde olan kullanıcılar, bütçelerine göre en iyi telefonu almanın yollarını araştırıyor. Bizler de Teknolojioku ekibi olarak bu anlamda size yardımcı olmak adına 1500 TL altına alabileceğiniz en iyi telefon modellerini sizler için listeledik.

Eğer bir akıllı telefondan çok yüksek performans arayan biri değilseniz, akıllı telefonda temel özelliklerin yanı sıra, whatsapp, youtube, vb hafif uygulamaları çalıştırıyor olması size yetiyor ise, veya kısıtlı bir bütçeye sahipseniz ancak telefonunuzun bir nebze de olsa iyi bir model olmasını istiyorsanız, akıllı telefon almadan önce bu yazımıza göz atmanızda fayda olabilir.

Düşük bütçeli akıllı telefon modeli arayanlar için birbirinden şık ve de verimli modellerin mevcut olduğunu belirtelim. Zira hızla ilerleyen teknoloji ile, her geçen gün yeni telefon modelleri piyasaya sürülmeye devam ediyor. Bu sayede rekabet artıyor ve yeni modellerin çıkması ile eskiyen modellerin fiyatları aşağı yönlü hareket edebiliyor.

 Bu anlamda uygun fiyata sahip, nisbeten iyi özellikli en iyi akıllı telefon modellerini sizler için bir araya getirdik. Peki, nispeten iyi özelliklere sahip, lakin fiyatı 1.500 TL'nin altında olan ve çok da eski olmayan akıllı telefon modelleri hangileri? Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan, gelin uygun fiyata sahip bu modellerin hangileri olduklarına hep birlikte göz atalım.

1500 TL ve altında fiyata sahip akıllı telefon listemizi hazırlarken, 2018 ve üzeri model yıllarını dikkate aldığımızı da ayrıca belirtelim. Ayrıca listemizde yer verdiğimiz telefonları, internet satış fiyatları dikkate alınarak listeledik. Dolayısı ile mağaza fiyatları farklılık gösterebilir.

İşte 1500 TL ve altında fiyata sahip en iyi akıllı telefonlar;

Popüler Haberler