1800 TL’lik f/p canavarı testte! İşte realme 6i oyun performansı

realme’nin kısa süre önce ülkemizde de satışa sunduğu 6i modelinin oyun performansını test ettik. İşte realme 6i oyun performansı.

Bu yılın başlarında ülkemizde kurumsal olarak hizmet vermeye başlayan realme model yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

2019’un sonlarına doğru uygun fiyatlı modeli 5i’yi satışa sunan Çinli akıllı telefon üreticisi bu modeli ülkemizde de 1500 TL gibi oldukça cazip bir fiyattan satışa çıkarmıştı. 5i’nin gördüğü talebin üzerine 6i modeli de çok gecikmedi. realme 5i’den yaklaşık olarak 4 ay sonra 6i modelini de tanıttı. Mart’ta tanıtılan model Nisan ayı itibariyle ülkemizde de satışa çıktı.

Geçtiğimiz günlerde biz de realme 6i modelini inceleyip görüşlerimizi sizlerle paylaşmıştık. Dilerseniz aşağıdan bu incelemeye göz atabilirsiniz.

Şimdi ise realme 6i’nin oyun performansıyla karşınızdayız. Malum söz konusu 1800 TL’lik bir model olduğunda kafalarda bazı soru işaretleri oluşabiliyor. Acaba bu telefon oyunlarda donma, kasma yapar mı? Bir müddet sonra ısınıp saçma sapan hatalar verir mi gibi sorular kafanızı kurcalıyor olabilir.

Biz de bu sorulara yanıt oluşturabilmesi açısından kısa bir video hazırladık ve realme 6i modelini PUBG ile test ettik.

Burada PUBG’yi seçmemizdeki temel etken telefonu en çok zorlayan yapımlardan biri olması. Ayrıca ülkemizde de hayli popüler bir yapım. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri oyun testi videomuz ile başbaşa bırakalım.

2000 TL altı en iyi akıllı telefonlar - Nisan 2020
iPhone 11 de iPhone XR’ın izinden gidiyor
Amazon'dan şok suçlama, buna delil karartma derler
Sonraki Haber