2000 TL altı en iyi akıllı telefonlar - Mart 2020

2020 Mart ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak 2000 TL ve altı fiyat etiketine sahip telefonları sizler için bir araya getirdik.

Ortalama bir bütçe ile alabileceğiniz en iyi telefonlar hangileri diye kara kara düşünüyor musunuz? Satın almak istediğiniz akıllı telefonun yüksek performansa, üst düzey kameralara ve iddialı tasarıma sahip olması öncelikli tercihiniz ise, sizler için hazırlamış olduğumuz listemizdeki akıllı telefonlardan birini mutlaka beğeneceksiniz.

Bildiğiniz üzere artık orta segmentte de hayli şık ve fonksiyonel telefonlar bulmak mümkün. Çünkü akıllı telefon üreticileri, sürekli olarak yeni modeller geliştirerek piyasaya sunuyor, böylelikle bazı telefonların fiyatlarında kayda değer düşüşler gerçekleşiyor. Hal böyle olunca bir önceki yıl 3000 TL bandından satışa çıkan bir telefonu bir sonraki yıl 2000 TL civarında fiyatlardan satın almak mümkün olabiliyor.

2000 TL altına iyi telefon olur mu diye düşünmeyin. Zira bu paralara oldukça şık, geniş ekranlı, iyi kameralı muazzam modeller satın almanız mümkün.

Bütçesi kısıtlı olan ve yeni telefon almak isteyen kullanıcılar, genel olarak uygun fiyatlı bir model olmasının yanında, performans anlamında da yetersiz kalmayacak bir cihaz arayışındalar.

Elbette bu anlamda en fazla ilgi gören telefon modellerinin de 2000 TL ve altı fiyata sahip cihazlardan oluştuğunu belirtmekte fayda var. Bu segment cihazlarda özellikle Samsung Galaxy, Xiaomi, Huawei, Oppo, Meizu ve Realme modellerinin bazı telefonları oldukça dikkat çekiyor.

2000 TL altına iyi bir telefon sahibi olmanız konusunda karamsarsanız, ortalama bir bütçe ile satın alabileceğiniz en iyi akıllı telefonların bulunduğu listemize göz atabilirsiniz. Şık tasarımlara ve kaliteli özelliklere sahip birçok telefon modelinin bulunduğu 2000 TL altı akıllı telefonlar listemiz size bu anlamda oldukça yardımcı olacaktır. Bütçenize uygun gördüğünüz uygun bir telefon modeli bulamasanız bile, en azından bu fiyat aralığındaki telefonların hangi özelliklere sahip olduğu hakkında fikir sahibi olabilir, değerlendirmelerinizi bu doğrultuda yapabilirsiniz.

Listemize geçmeden önce ufak bir hatırlatmada bulunalım. 2020 Mart ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak derlediğimiz 2000 TL ve altı fiyat etiketine sahip telefon modellerinin bulunduğu listemiz, yalnızca 2018 ve 2019 çıkış yılına sahip modellerden oluşmaktadır.

İşte 2000 TL altı en iyi akıllı telefonlar;

Popüler Haberler