2012 yılı için almamanız gereken telefonlar

İşte 2012'nin en kötü telefonları

Akıllı telefonlar özellikle 2012 yılı için epey çoğaldı. Galaxy Note 2, Galaxy S3 ya da iPhone 5 şimdilik gözde telefonlar olsa da her telefon mükemmeli yakalayamayabiliyor. Hep en iyi listelerindne bahsediyoruz fakat yaklaşmamamız gereken telefonları da bilmemiz gerekiyor.

İşte 212 yılının en dezavantajlı ürünleri:

5. Sony Xperia Ion

Sony Xperia Ion 99$ fiyatla ekonomik açıdan çok uygun bir telefon. Sony her nasılsa bu telefonda 12 megapiksel kamera kullanıyor. Ancak Sony bu telefonda çok düşük bir performans olduğunu farketmemiş olsa gerek. 12 mega piksel kameranın nimetlerinden performans sıkıntısından dolayı faydalanamıyorsunuz bile.








4. Samsung Brightside

Yine ucuz telefonlar arasında gelen telefon, ekran bakımından oldukça kötü durumda. Her ne kadar ucuz bir telefon olsa da tercihinizi başka bir telefondan yana yapmanızı tavsiye ediyoruz.





3. Pantech Swift

Gençler için iyi bir hediye olacak olan telefon da oldukça ucuz bir fiyatla geliyor. Ancak hediye ettiğiniz kişinin beğenme garantisini vermiyoruz. Telefon özellikle işlevleri düşünüldüğünde oldukça ağır bir telefon. Kamera flaşlı çekim desteği içermiyor. Özellikle insanların en çok telefonlarından fotoğraf çektiklerini düşünürsek. Bunların yanı sıra sadece tetris oynamak için verdiğiniz 80$'ın çöpe gittiği aşikar.





2. Pantech HotShot

Yavaş performans, ucuz yapısal maddeler, navigasyon gibi özelliklerin yoksunluğu ile sabrınızı zorlayacak bir telefon. Fiyat konusu sizin için önemliyse biraz daha beklemenizi tavsiye ediyoruz, telefonların bu kadar hızlı geliştiği bir dönemde değer kaybetmesi de bir o kadar hızlı oluyor.





1. ZTE Score M

Gerçekten düşük kalitede ekran ve yavaş bir performansın kombinasyonundan oluşan telefon 5 telefon arasında en çok uzak durmanız gerekenlerden bir tanesi.


En iyi Android yılbaşı hediyeleri
Galaxy Note 2 ve Galaxy S3 için büyük tehlike!
Huawei Android'e meydan okudu, küresel pazara geliyoruz şimdi siz düşünün
Sonraki Haber