2016 model Google Nexus'un özellikleri GFXBench testinde ortaya çıktı

Google'ın sıradaki Nexus modellerinin özellikleri GFXBench testinde ortaya çıktı.

Yeni gelen raporlara göre Google, sıradaki Nexus akıllı telefon modellerine özel yazılımlar ile bir dizi özellik entegre edecek. İddiaya göre mavi ışık filtreleyen bir ekran modu ve ayarlar menüsü için yeni çift sekme düzeninin yanısıra telefonun çift dokunarak ortam görüntüleme gibi yeni özelliklerle gelecek.

Şimdiye kadar gelen bilgilere göre Google’ın bu yılki Nexus modellerini HTC üretecek. Şirketin 5.2 inç plastik malzemeden oluşan Sailfish ve 5.5 inç metal malzemeden oluşan Marlin adlı iki model üretmesi bekleniyor. Sailfish modelinin özellikleri GFXBench testlerinde ortaya çıktı.

Listeye göre, Nexus Sailfish 5-inç 1080p ekran ile gelecek ve Snapdragon 820 işlemci ile güçlendirilmiş olacak. Telefonun 4GB RAM ve 32GB depolama ile gelmesi bekleniyor. Liste de 12 MP arka kamera ve 8MP ön kamera ipuçları bulunuyor.

Sailfish kutudan Android 7.0 Nougat ile çıkacak ve 2770 mAh pil mevcut olacak olan telefon USB Type-C özelliğine de sahip olacak. Nexus modellerinin gelecek ay tanıtılması bekleniyor.

Aşağıda testin ekran görüntüsünü inceleyebilirsiniz.

Sonraki sayfalarda yeni Nexus modellerine ait duvar kağıtlarını inceleyebilirsiniz.















iPhone SE için en iyi şarjlı kılıflar
Pokemon Go, ilk defa bir ülkede yasaklandı!
Volkwagen T-Roc fiyatları şaşırttı, ilk defa bu seviyelerde
Sonraki Haber