2021 yılının en güçlü telefonları!

İlk sırada Asus ROG Phone 5 Ultimate'in buldunduğu, 2021 yılının en güçlü telefonlarının yer aldığı listeye hep birlikte göz atalım.

Popüler test uygulaması AnTuTu Benchmark'ın sahibi AnTuTu, her ay en hızlı Android telefonların bulunduğu listeyi yayınlamaya devam ediyor. Fakat en güçlü telefonlar listesini bir de bizden dinleyin istedik.

En güçlü telefon modellerinin yer aldığı istemize baktığımızda, Asya merkezli teknoloji üreticilerinin akıllı telefon sektöründeki konumlarını sağlamlaştırmaya devam ettiğini görmekteyiz.

Sizler için hazırladığımız en iyi amiral gemisi telefonların bulunduğu listede, ilk sırada 8 çekirdekli, 18 GB RAM’a sahip olan Asus ROG Phone 5 Ultimate modelinin yer aldığını belirtelim. Modellerin genelinde Grafik İşlemcisi (GPU) olarak Adreno 660 bulunuyor.

Asus ROG Phone 5 Ultimate modelini 12 GB RAM'a sahip olan ZTE Nubia Red Magic 6 Pro takip ediyor. Üçüncü sırada ise 12 GB RAM'a sahip olan Samsung Galaxy S21 Ultra 5G modeli yer alıyor.

Listede iPhone, Xiaomi gibi bilinen bazı markaların modelleri ise yer almıyor. Bu da bizlere telefon pazarındaki dengelerin değiştiğini işaret ediyor. Listeye genel anlamda Asya merkezli markaların üretmiş olduğu akıllı telefon modellerinin hakim olduğu görülüyor. Dilerseniz listede bulunan diğer telefonlara sırası ile haberimizin devamından göz atalım.

İşte 2021 yılının en güçlü telefonları!;

Popüler Haberler