2021'de çıkan ve beklenen en iyi yeni telefonlar

İçerisinde bulunduğumuz 2021 yılında piyasaya sürülen ve yeni çıkacak birçok akıllı telefon modeli hakkında detaylar ortaya çıktı. İşte heyecanla beklenen yeniler!

Modern çağımızda telefonlar çok kısa sürelerde seri halde piyasaya sürülme eğilimindeler. Bu nedenle bahar sürümlerinin büyük bir kısmı geçmiş olsa da, 2021 sonbaharında başka bir büyük lansman serisinin gelmesini bekliyoruz. İşte bu lansmanda büyük ihtimalle Pixel 6, iPhone 13 ve OnePlus'ı göreceğiz. Xiaomi 9T, bir sonraki Samsung Galaxy katlanabilir seti ve Honor Magic 3 ile başlayan yeni Snapdragon 888 Plus yonga setini kullanan ilk telefonlar da bu seriler arasında yer alacak.

Bu arada, Sony Xperia III serisi ve Honor 50 gibi dünya çapında duyurulan ancak henüz satışa çıkmamış pek çok telefon da dahil olmak üzere pek çok başka lansmanın da olacağı gelen bilgiler dahilinde.

Profesyonel ipucu: Bu yeni telefonlar daha da yaklaştıkça, eski modellerin fiyatları düşecek ve harika fırsatlar yakalayabileceksiniz. En son teknolojiye sahip olmaktan rahatsız değilseniz, bugün satın alabileceğiniz en iyi telefonlara göz atın.

İşte Henüz Piyasaya Sürülmüş ve Çok Yakında Pazara Girecek Akıllı Telefonlar!

Popüler Haberler