3500 - 4000 TL arası en iyi akıllı telefonlar - Mayıs 2021

2021 Mayıs ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak 3500 - 4000 TL arası fiyat etiketine sahip en iyi telefonları sizler için bir araya getirdik.

Bildiğiniz üzere ülkemizde telefon fiyatları sıklıkla değişiklik gösteriyor, bu değişimiz en önemli iki sebebi ise doviz kurlarındaki değişkenlik ve sıklıkla çıkan yeni modellerin piyasa üzerindeki etkisi olarak göze çarpıyor.

Zira nasıl doviz kurundaki artış, telefon fiyatlarının yükselmesine sebep oluyor ise, satış çıkan her yeni üstün özellikli telefon modeli de, bir önceki modelin ve muadillerinin fiyatının düşmesine sebep oluyor. Biz de Teknolojioku ekibi olarak her ay belirli fiyat aralığındaki en iyi telefonların yer aldığı listemizi güncelleyerek siz değerli okuyucularımızın karşısına çıkıyoruz.

Bu içeriğimizde 3.500 ile 4.000 TL fiyat aralığında alınabilecek en iyi telefon modellerinin hangileri olduklarını ve bu modellerin özelliklerini yakından inceliyoruz.

Tahmin edeceğiniz üzere bu fiyat skalasında oldukça fazla telefon modeli yer alıyor. Hal böyle olunca karar vermek de oldukça zorlaşıyor. Kimi kullanıcılar üstün kamera özelliklerini ön planda tutarken, çoğu kullanıcı ise almak istedikleri telefon modelinin hızlı olmasını dikkate alıyor.

Fiyatına göre üstün performansı ile dikkat çeken Android telefonlar arasında kararsız kalan kullanıcılar için harika bir liste hazırladık. O nedenle listemize göz atmadan telefon almayın, zira listemizde yer alan telefon modelleri 3500 ile 4000 TL arasında satın alabileceğiniz en iyi modellerinden oluşuyor.

Bu modeller arasında 7000 mAh batarya kapasiteli, 8 GB RAM'a sahip, 64 MP kamera çözünürlüğüne sahip modeller yer alıyor. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan bu modellerin hangileri olduklarına hep birlikte göz atalım.

İşte 3500 - 4000 TL arası en iyi akıllı telefonlar!

Popüler Haberler