Akıllı telefonların en'leri! 30 TL'ye akıllı telefon bile var!

Akıllı telefon üreticileri bir çok çeşit ve model ile kullanıcılarının başını döndürmeye devam ediyorlar. Gelin akıllı telefon kategorilerine bir göz atalım.

Dijital dünyada incelediğimiz her telefonu tamamen test edemiyoruz fakat yüzlerce inceleme yaptıktan sonra, hangi telefonların en iyiyi hakkettiğini ve en iyisi olduğunu sizlerle paylaşabiliyoruz.

Çok fazla araştırma ve karşılaştırmadan sonra, şu anda mevcut akıllı telefonlar arasında kategorize edildiğinde en iyi iOS telefon, en iyi Android telefon, en değerli telefon, en ucuz telefon ve diğer kategorileri sizler için derledik.  Bu telefonlar herkesin ihtiyaçlarına uymasa da aradığınız şeye bağlı olarak birçok harika seçeneğiniz var. Android hayranı iseniz, en iyi Android telefonu seçebilir veya iOS hayranı iseniz en iyi iOS telefonu seçebilirsiniz veya paranızdan tasarruf etmek için en ucuz telefonu seçebilirsiniz. Bu telefonların çoğunun 5G'ye sahip olduğunu fark edeceksiniz, ancak hepsinin değil, bu bir gereklilikse, en iyi 5G telefonu inceleyebilirsiniz.

İşte 2021 telefon kategorileri için galerimiz:

Popüler Haberler