Akıllı telefonlarla çekilen en iyi 10 fotoğraf!

Bu fotoğraflar akıllı telefonlarla çekildi. En iyisi hangisi?

Akıllı telefon kullanımı yaygınlaştıkça bilgisayar ve fotoğraf makinesi gibi bazı cihazlar neredeyse kullanılmaz hale geldi. Sadece telefon görüşmeleri yapabildiğiniz cep telefonları, akıllanarak internete girip işlem yapmanıza ve fotoğraf çekmenize olanak sağlamaya başladı. Akıllı telefon kameraları ile çekilen fotoğraflar, profesyonel fotoğraf makinelerini aratmıyor. Bu yüzden akıllı telefonlarda bulunan kameralar büyük önem taşıyor.

Özellikle son zamanlarda tanıtılan akıllı telefonların kameraları kalitesiyle birbiriyle yarışıyor. Kullanıcılar yüksek özellikli akıllı telefonları ile profesyonelce fotoğraf çekimi yapmanın zevkine varıyor.

Son günlerin galibi - Elliot Silva - Samsung Galaxy S5
Portekiz Espinho Plajı

Phone Arena sitesi, farklı akıllı telefonlar ile dünyanın çeşitli yerlerinde çekilmiş fotoğrafların en iyilerini her ay yayınlıyor. Yayınlanan fotoğraflar siteye akıllı telefon kullanıcıları tarafından gönderiliyor ve son teknolojiye sahip yüksek özellikli cihazlarla çekilen görüntüler oldukça etkileyici.

Sonraki sayfalarımızda, akıllı telefonlar ile çekilmiş en etkileyici fotoğrafları inceleyip, bizlere en çok beğendiğiniz cihaz ve fotağrafını yorum kısmından belirtebilirsiniz.

donrox - Sony Xperia Z2

Zeytouna Bay - Lübnan



Dusan - Sony Ericsson Vivaz

Dylan Wacker - Apple iPhone 6 Plus

E.R. - Samsung Galaxy Note 3

Savoca, Cicily


Manish Patel - Sony Xperia Z

Nepal


Milan Stankovic - LG G2


Pratik Kumar Banik - HTC One M8


Samuel Bab - Apple iPhone 4


Shaquille - Sony Xperia Z3


Vishal Devraj - Xiaomi Mi 3

Runtastic MOMENT ile sporunuzu takip edin
WhatsApp 900 milyon aktif kullanıcıya ulaştı
Yapay zeka yayıncılık sektörünü ele geçiriyor
Sonraki Haber