Amiral gemisi Nokia 9 çalışırken görüntülendi

Nokia'nın amiral gemisi modeli olarak sunacağı söylenen Nokia 9, şirket yetkilisinin elinde çalışırken görüntülendi.

Nokia, üç hafta önce, MWC 2018 kapsamında 25 Şubat'ta gerçekleştireceği tanıtım için davetiyeler gönderdi. HMD Global kontrolündeki şirketin diğer akıllı telefonlarla birlikte Nokia 9 amiral gemisini de tanıtması bekleniyor. 25 Şubat'taki tanıtım etkinliği öncesinde Nokia 9 olduğu iddia edilen bir cihaz, HMD Global yetkilisinin elinde görüntülendi. Çekim, Jakarta'da düzenlenen Endonezya pazarında Nokia 8'in son başlatılması sırasında yapıldı.

Cihazın sızdırılmış fotoğrafları biraz bulanık fakat piyasadaki Nokia telefonlarından biri değil. Önceki sızıntılara ve görüntülere dayanarak, cihazın Nokia 9 olduğu düşünülüyor. Ekran, Galaxy S8 ve Galaxy Note 8'e benzer eğri bir kenara sahip. 18:9 ekran oranına sahip telefonun cam arka tasarıma ve ortada dikey olarak konumlandırılmış çift arka kamera kurulumuna sahip olduğu görülüyor. Çift kameraların hemen altında parmak izi sensörü bulunuyor.

Amiral gemisi Nokia 9'un dışında HMD Global, Nokia 1'in yanı sıra küresel pazar için Nokia 6 (2018), Nokia 3310 4G ve belki de sadece Çin'de piyasaya sürülen Nokia 7'yi sergileyecek. Geçen yılki MWC'de şirket, Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 ve yeniden tasarlanan Nokia 3310 özellikli telefon da dahil olmak üzere bir dizi akıllı telefon başlatmıştı.

 Etkinlik, 25 Şubat'ta Barselona Çağdaş Sanatlar Müzesi'nde saat 16.00 - 17.00 arasında gerçekleşecek.

İşte Galaxy S9'un özellikleri!
Nokia, eski günlerine geri dönüyor!
Xiaomi bile şaşırdı, bu kadar talep Tesla'yı bile kıskandırdı
Sonraki Haber