Android 10 güncellemesi alacak Huawei ve Honor modelleri! Tam liste!

Önümüzdeki günlerde Android 10 alacak Huawei ve Honor modelleri listesi ile karşınızdayız!

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hayli geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Huawei, yazılım tarafında da önemli işlere imza atıyor. Çinli üreticinin son dönemde ABD ile yaşadığı sorunlar, kullanıcıların kafasında da yazılım bazlı soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu.

Bu sorulardan en merak edileni ise telefonum Android 10 güncellemesi alacak mı sualiydi. Çünkü Google ile Huawei arasında yaşanan restleşme sonucu, ABD merkezli yazılım devi bazı Huawei modellerinde servislerin ön yüklü gelmeyeceğini açıklamıştı.

Peki önümüzdeki günlerde Android 10 güncellemesi alacak Huawei ve Honor modelleri hangileri? Bu listemizde güncelleme alması kesinleşmiş olan Huawei ve Honor modellerini bir araya getirdik.

Listemize geçmeden önce şu bilgiyi de sizlerle paylaşalım. Hali hazırda açıklanan listeye göre şu anda onlarca Huawei modeli bu güncellemeyi alacak. Özellikle de son dönemde çıkan orta ve üst seviye Huawei modelleri Android 10 güncellemesini kesin alacak diyebiliriz.

Aynı şekilde son 1 yıl içerisinde çıkmış üst segment Honor modelleri de Android 10’a yükseltilecek.

Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Android 10 güncellemesi alacak Huawei ve Honor modelleri ile başbaşa bırakalım.

Android Q güncellemesi alacak Huawei ve Honor modelleri

Popüler Haberler