Android 12 güncellemesi yayınlandı! İşte güncellemeyi alan ilk modeller

Merakla beklenen Android 12 kararlı sürümü sonunda yayınlandı. İşte güncellemeyi alan ilk telefonlar!

2021 yılının şubat ayında duyurulan ve uzun süredir beta sürümleri ile haberleştirilen Android 12, sonunda bazı telefonlar için yayınlandı. Yeni bir etkinlik düzenleyen ABD merkezli şirket Google, Pixel 6 serisini bu etkinlikte tanıttı. Telefonların tanıtım etkinliğinde Android işletim sisteminin son sürümünün de telefonlarla beraber servis edileceği açıklandı.

Android 12 güncellemesi yayınlandı! İşte güncellemeyi alan ilk modeller

Android’in son sürümü yine pek çok kullanıcı tarafından oldukça merak ediliyor. Bu güncelleme ile beraber pek çok özelliğin telefonların ekranına geleceğini net bir şekilde ifade edebiliriz. Akıllı telefon üreticilerinin bu sürümü ilk olarak en önemli modellerine sunacağı bir gerçek. Ülkemizde çok fazla kullanıcısı bulunan Samsung, Xiaomi, Oppo gibi markaların güncellemeyi nasıl bir sıralama ile vereceği ise merak konusu.

İşte bu merakların içerisinde Google Android 12’yi kullanıma sunduğunu duyurdu. Bu sebepten dolayı teknoloji tutkunları, güncellemenin ilk olarak hangi modellere geldiğini fazlasıyla merak ediyor. Biz de bu haberimizde Android 12 alan akıllı telefon modellerini bir araya getiriyoruz. Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmayalım ve listemize göz atmış olalım. İşte güncellemeyi alan ilk telefonlar!

Pixel 3

Popüler Haberler