Android 6.0 yüklü Galaxy S6 ve Note 5 ekran görüntüleri

Android 6.0 yüklü Galaxy S6 ve Galaxy Note 5'in ilk görüntüleri yayınlandı. Samsung, Android 6.0 güncellemesini bu ay başlatacak.

Samsung’un göre Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ aralık ayı içerisinde Android 6.0’a yükseltilecek. Gelecek ay ise Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge için Marshmallow yayınlanacak.

Samsung kullanıcıları Android 6.0 güncellemesini sabırsızlıkla bekleyedursun, Çin’nin mikroblog sayfası Weibo aracılığıyla yayınlanan ekran görüntüleri TouchWiz arayüzünün Android 6.0 üzerinde nasıl görüneceğine dair önemli ipuçları verdi. Android 6.0 yüklü Galaxy S6’nın ekran görüntüleri Samsung’un güncelleme sonrası daha basit bir TouchWiz arayüzü karşımıza çıkaracağını gösteriyor.

 

Bildirim çubuğundaki değişim rahatlıkla fark ediliyor. Bildirim ekranında artık gri ekran üzerine mavi kısayolları göreceğiz. Beyaz renklerin daha hakim olduğu arayüzde biraz iOS havası sezmedik değil.

Alt bölümde ve sonraki sayfalarda Android 6.0 yüklü Galaxy S6 ve Galaxy Note 5’in ekran görüntülerine göz atabilirsiniz. 

Galaxy S6
 
 



Galaxy Note 5

 
 
  

HTC One M8 Android 6.0 Marshmallow güncellemesi başladı
Geçmişin en popüler telefon türleri
Nintendo Switch 2'nin en önemli özelliği ortaya çıktı
Sonraki Haber