Android için Finger Slayer -İnceleme

Giyotin ile kesme sahnelerine hazır mısınız?

Son zamanlarda iyice artan Android oyunlarına bir yenisi daha eklendi. Android için 2, 3 haftadır en popüler uygulamalar arasında yükselmeyi beceren Finger Slayer oyunu bildiğimiz giyotinin insan başına değil de parmak üzerine uygulanmış hali olarak karşımıza çıkıyor.

Oyun 14 MB boyutu ve gereksinim itibarıyla giriş seviyesindeki akıllı telefonlarda bile rahatlıkla çalışabilen bir yapıya sahip. Oyunun temelinde iki mod bulunuyor, ilk mod sabit mantıktan oluşan oyunun genel amacının oluştuğu bölümken diğer bölüm ise Fingoo adından oluşuyor. Bu bölümde ise Fingoo' karakterini 3 giyotinden kaçırmaya çalışıyorsunuz.



İlk modu biraz oynadık, grafiksel bakımdan oldukça şık sade diyebileceğimiz oyundan beklediğimi alamadım diyebilirim, özellikle kan sahneleri çok abartılmış durumda. Duvar kağıtlarında belirtilen kesme sahnelerini oyunda göremiyoruz.

Oynanışa geldiğimizde giyotinin gövdesindeki baş'ın koyulduğu yere parmağımızı yerleştiriyoruz. Yerleşen parmak için 3'ten geriye sayım başlıyor, sayımdan hemen sonra giyotin düşmeden parmağımızı çekmemiz gerekiyor, aksi halde parmağımız kesiliyor. İlk oynamalarda oldukça zevkli gelen bu oyun belirli bir müddet sonra bıktırıyor.




HTC One X'e Android 4.0.4 güncellemesi geliyor!
Gameloft bomba gibi iki yeni oyunla geliyor!
Seat Ibiza fiyatları dibi gördü! Bu fırsat kaçmaz!
Sonraki Haber