AnTuTu Mayıs ayının en hızlı 10 telefonunu açıkladı!

AnTuTu, Mayıs ayının en hızlı telefonlar raporunu yayınladı. İşte o telefonlar!

Bildiğiniz üzere her ay en hızlı telefon modellerini paylaşmaya devam eden, popüler test uygulaması AnTuTu Benchmark'ın sahibi AnTuTu, şimdi de Mayıs ayının en hızlı telefon modellerini paylaştı. En hızlı telefonlar listesi, amiral gemileri ve orta segment modeller olmak üzere iki ayrı kategoride değerlendiriliyor ve listede en hızlı ilk 10 model yer alıyor.

AnTuTu'nun Mayıs ayı için hazırladığı en iyi amiral gemisi listesinde yer alan telefonları incelediğimizde, genel olarak Snapdragon 888 işlemciye sahip modellerin yer aldığını görüyoruz.

Açıklanan listenin en üst sırasında ise; Xiaomi Black Shark 4 Pro yer alıyor. Listenin ikinci sırasında ise Nubia'nın piyasaya sürdüğü Red Magic 6 Pro yer alıyor. Nubia Red Magic 6 Pro modelini ise ise yine aynı işlemciye sahip olan OnePlus 9 Pro takip etti.

Dilerseniz sözü hiç uzatmadan, AnTuTu'nun değerlendirmesine göre, listede bulunan en hızlı 10 akıllı telefon modelinin hangileri olduklarına sırası ile haberimizin devamından hep birlikte göz atalım.

İşte AnTuTu'nun Mayıs ayı için belirlediği en hızlı 10 telefon!

Popüler Haberler