AnTuTu verilerine göre Ağustos ayının en güçlü 10 tableti!

AnTuTu verilerini ve DeviceRanks derecelendirmelerini dikkate alarak, 7 farklı parametrede puanlandırılan, Ağustos ayının en güçlü 10 tabletini sizler için listeledik!

Teknoloji ürünlerini test etmesi ile bilinen AnTuTu Benchmark'ın sahibi AnTuTu her ay düzenli olarak test ettiği cihazların verilerini açıklar. Cihazınızın birçok bölümünü test eder ve diğer kıyaslama uygulamaları gibi, cihazınıza genel bir sayısal puan ve yaptığı her test için bireysel puanlar verir.

Bu yazımızda AnTuTu'nun 2021 Ağustos ayı kriterlerini dikkate alarak seçmiş olduğu en iyi 10 tableti sizler için derledik. Ancak bu defa sadece AnTuTu'ya bağlı kalmayarak, aynı zamanda bu tabletlerin DeviceRanks puanlamalarını da sizler ile paylaştık.

Şunu söylemeliyim ki; AnTuTu'nun değerlendirmeleri ile DeviceRanks değerlendirmeleri bazı modellerde birbirine yakın olsa da, bazı modellerde ise oldukça farklılık gösteriyor. Elbette biz yorumu siz değerli Teknolojioku okuyucularına bırakacağız.

Bu arada DeviceRanks derecelendirmelerinin, 7 ana parametrelerine dikkate alınarak, bunun üzerinden genel bir puan ile değerlendirilerek oluşturulduğunu belirtelim. Bu parametreler ise; kamera, batarya, performans, bağlanabilirlik, ekran, tasarım ve marka sıralaması olarak karşımıza çıkıyor.

Dilerseniz sözü hiç uzatmadan şimdi de, en iyisi olduğu iddia edilen bu 10 tablet ile sizleri başbaşa bırakalım. İşte o tabletler!

Not: Sıralamalar AnTuTu puanı dikkate alınarak, ve en yüksek AnTuTu puanına sahip modelden başlanarak yapılmıştır.

Popüler Haberler