Apple iPhone 12 için yeşil ışığı yaktı

Teknoloji sektörünün öncü isimlerinden biri olan Apple iPhone 12 modelleri için üretim sürecinin startını veriyor.

2020 teknoloji sektörü açısından hayli sönük bir yıl oldu. Yaşanan koronavirüs salgınından ötürü pek çok üretici, önceden planladığı takvimin gerisine düştü. Nitekim bu isimlerden birisi de Apple.

Cupertino merkezli şirket normal şartlarda bu zamanlarda yeni iPhone modellerinin üretim bandını çalıştırıyordu. Lakin yaşanan malum süreçten ötürü iPhone 12 modellerinin üretimine önümüzdeki ay başlanacağı ortaya çıktı.

Sızdırılan son raporlara göre Apple önümüzdeki ay üretim bandı için yeşil düğmeye basacak.

Apple iPhone 12 için yeşil ışığı yaktı

Apple bu yıl 4 farklı iPhone modeli ile teknoloji tutkunlarının karşısına çıkacak. 5.4 inçlik iPhone 12, 6.1 inçlik iPhone 12 Pro, 6.1 inçlik iPhone Max ve 6.7 inçlik iPhone Pro Max.

Bu listede 5.4 inçlik iPhone 12’nin aileye yeni katıldığını görüyoruz. Genel itibari ile 4 telefon da benzer teknik özelliklere sahip olacak.

Muhtemelen Apple 5.4 inçlik iPhone ile birlikte iPhone XR’ı da satıştan çekebilir. Çünkü bu iPhone modelinin XR ile hemen hemen aynı etikete sahip olacağına dair bazı iddialar vardı. Muhtemelen iPhone 12 Türkiye fiyatı da 7000 TL civarından başlayacaktır. Elbette günümüz kurları belli bir derecede tutulmayı başarırsa.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. iPhone 12 modellerinin Kasım ayının sonlarına doğru raflardaki yerlerini almaları bekleniyor.

Bu telefon bu fiyatıyla Türkiye’de yok satar! Honor V30 Pro!
Samsung Galaxy M51 özellikleri netleşti
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber