Apple iPhone 13 için nereden ilham alıyor?

Apple yeni nesil akıllı telefon modeli iPhone 13 için nereden ilham alıyor? İşte bu sorunun yanıtı.

Pek çok tüketici için, bu sonbaharın Apple Inc. iPhone serisi, geçen yılki büyük 5G yükseltmesine kıyasla mütevazı iyileştirmeleriyle “olmazsa olmaz” olmayabilir. Ancak akıllı telefon üreticisi, akıllıca bir şey yapıyor ve yeni telefonların özellik geliştirmelerine odaklanıyor.

Geçen hafta, Bloomberg News'den Mark Gurman, yeni nesil iPhone'ların 2020 modellerine benzer tasarımlara sahip olacağını ancak daha hızlı bir ana çip ve daha iyi ekranlara yöneldiklerini duyurmuştu. Bunun nedeni işte şimdi ortaya çıkıyor.

Gurman, yeni modellerin, fotoğrafları stilize eden AI güdümlü bir filtre sistemi ve daha yüksek kaliteli bir video kayıt formatı dahil olmak üzere yeni kamera ve video özelliklerine sahip olacağını söylüyor. Filtreler, kullanıcıların renk sıcaklığını, gölgeleri ve kontrastı geleneksel yazılım uygulaması yöntemlerine göre daha hassas bir şekilde ayarlamasına olanak tanırken, video teklifleri daha fazla düzenleme esnekliği ve arka plan bulanıklaştırma miktarını değiştirme yeteneği sağlayacaktır.

Popüler Haberler