Apple Watch 6 özellikleri netleşiyor beklenen özellik sonunda geliyor!

Apple’ın önümüzdeki dönemde tanıtacağı Apple Watch Series 6 özellikleri netleşmeye başladı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Akıllı saat pazarının lider ismi konumunda yer alan Apple yeni Apple Watch modeli için geri sayıma geçti. Cupertino merkezli şirket büyük bir aksilik olmazsa iPhone 12 modelleriyle eş zamanlı olarak Apple Watch Series 6 modelini de tanıtmayı planlıyor.

Apple Watch 6 özellikleri netleşiyor!

Açık konuşmak gerekirse 2019’da tanıtılan Apple Watch 5 sunduğu yeniliklerle kimseyi tatmin etmemişti. Bu yüzden Apple Watch 6 özellikleri ile gelecek yenilikler büyük merak konusu.

Şimdiye kadar sızdırılan bilgilere göre Apple Watch Series 6 tasarım açısından S4 ve S5 ile aynı çizgide olacak. Ayrıca kendinden önceki modeller ile birlikte gelen tüm yenilikleri de destekleyecek.

Bunlara ek olarak yeni Apple Watch modeli ile birlikte uzun zamandır beklenen uygu takibi özelliğinin de geleceği belirtiliyor. Hali hazırda satışta olan Apple Watch modellerinde uyku takibi özelliği mevcut değil. Bazı 3. parti uygulamalarla bu özellik sağlansa da pek sağlıklı bilgiler vermiyor.

Apple’ın uyku takibi için yeni Apple Watch modelini çeşitli sensorlerle donatacağı da sızdırılan bilgiler arasında.

Öte yandan kandaki oksijen ölçümü de yeni WatchOS ile birlikte mümkün olacak. Bu özellik Apple Watch haricinde S4 ve S5 için de gelecek. En azından sızdırılan raporlar bunu gösteriyor.

Son olarak Apple’ın yeni saatinin daha gelişmiş bir yonga ve daha uzun bir pil ömrüne sahip olacağını da belirtelim.

TCL 10L Türkiye satış fiyatı belli oldu
Samsung Galaxy Z Flip 2 kamera detayları belli oldu
Skoda Kamiq fiyatları dipte! Bundan ucuzu Tofaş!
Sonraki Haber