Asgari ücretle çalışanlar için en iyi telefonlar!

Bu haberimizde asgari ücret ile hangi akıllı telefon modelleri satın alınabilir sorusuna yanıt arıyor olacağız. İşte detaylar!

Bildiğiniz gibi son zamanlarda dolar ve euro Türk Lirası karşısında ciddi değer kazandı. Bu durum da teknolojik ürünlerin fiyatlarına doğrudan doğruya yansıdı. Özellikle akıllı telefon fiyatlarında ciddi artışların yaşandığına şahit oluyoruz. Biz de bugün sizlerle beraber bir asgari ücretlinin bir aylık maaşı ile hangi akıllı telefon modellerini satın alabileceğine yakından bakıyor olacağız.

Asgari ücret ile hangi telefonlar alınır?

Uygun fiyatlı akıllı telefonlar denince akla ilk olarak Xiaomi gelir. Fiyat performans ürünleri ile adından sıkça söz ettiren marka, ülkemizde de hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Özellikle Redmi serisi ile orta segmente ambargo koyan Çin merkezli teknoloji devi, uygun fiyatlı telefon arayanların imdadına yetişiyor.

Listemizde sık sık rastlayacağınız bir başka marka ise Oppo. Ülkemizdeki yatırımlarını arttıran ve giderek güçlenen şirket, sorunsuz telefonlar üretmeye devam ediyor. Kullanıcı sayısını gün geçtikçe arttıran marka, fiyatlarını da uygun tutmayı ihmal etmiyor. Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve sizleri asgari ücret ile satın alınabilecek en iyi telefonlar ile baş başa bırakmış olalım. 

Oppo A5 2020 64 GB

Fiyatı: 2.699,00 ₺

Popüler Haberler