Asus ROG Phone 8 serisinin kilit özelliği ortaya çıktı

Akıllı telefon dünyasında önemli bir yere sahip olan ROG Phone serisi, yeni modeline kavuşmayı dört gözle bekliyor.

Asus, bu yılın başlarında ROG Phone 7 serisini tüm dünyaya tanıttı. Bu telefonlar, Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti, E4 AMOLED ekran ve 6000mAh büyük bir pil ile piyasaya çıktı. ROG Phone 8 serisinin çıkışına hâlâ birçok ay varken, bu oyun telefonları IMEI veritabanında ilk kez görüldü. Yeni telefonların, Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile çalışması bekleniyor.

GSMChina, IMEI veritabanında olası Asus ROG Phone 8 serisini tespit etti. Yeni seri; ROG Phone 8, ROG Phone 8 Pro ve ROG Phone 8 Ultimate olmak üzere üç telefon içerebilir. Veritabanı, telefonların özelliklerini açığa çıkarmasa da, model numaralarını öğrenme şansımız oldu. Bu model numaraları, telefonların diğer veritabanlarında saptanmasına yardımcı olabilir.

Asus ROG Phone 8 serisinin kilit özelliği ortaya çıktı

Yayına göre, standart Asus ROG Phone 8 ve ROG Phone 8 Ultimate'ın küresel piyasa için model numarası AI2401_A'dır. AI2401_C model numarası, Çin veya Hindistan'da satılacak ROG Phone 8 ve Ultimate modellerini temsil ediyor. ROG Phone 8 Pro'nun model numarası ise AI2401_E olarak belirlendi.

Yeni oyun telefonlarının gelecek yılın ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. ROG Phone 8 modellerinin, öncekiler gibi en yeni Qualcomm amiral gemisi yonga seti olan Snapdragon 8 Gen 3 ile donatılması bekleniyor. Bu telefonların ayrıca, çift eylem, basınç ve kaldırma hareketlerini destekleyen AirTrigger ultrasonik omuz kontrolleri gibi oyun meraklıları için özelliklerle gelmesi de olasıdır.

Realme, yeni bir akıllı telefon modeli üzerinde çalışıyor
Vivo Y78m sessizce tanıtıldı
Huawei Mate 70 serisi “süper çekirdek” Kirin çipiyle geliyor
Sonraki Haber