Batarya kapasitesi en yüksek olan akıllı telefonlar

Kullanıcılar günümüzde telefonlarının batarya performanslarından oldukça şikayetçi. İşte sizleri şarj probleminden kurtaracak akıllı telefonlar!

Modern akıllı telefonlar yüksek donanım özelliklerine sahip olsa bile şarj anlamında kullanıcısını tatmin edemiyor. Günümüzün amiral gemi modellerinde dahi bu problem ile yüzleşmek zorunda kalıyoruz ve binlerce lira harcayarak satın aldığımız bu modellerde batarya performansları maalesef bizleri tatmin etmiyor. Bazı şirketler bu soruna kulak tıkamaya devam etse de, bazıları hızlı şarj teknolojisinde ileriye giderek farklı bir pencereden soruna çare bulmaya çalışıyor. Burada amaç daha çok telefonun batarya performansını geliştirmekten ziyade, şarj çabuk tükense bile onu çok kısa bir süre içerisinde doldurmaktan geçiyor. Bu yüzden de teknoloji dünyasının önemli markaları hızlı şarj teknolojisine yoğunlaşıyor.

Ancak çoğu kullanıcı bunun da yeterli olmadığı savı üzerinde duruyor. Hatta bazıları, işi daha ileri boyutlara götürerek kamera, işlemci performanslarını ikinci ve üçüncü plana koyarak batarya kapasitesi en iyi olan akıllı telefonlara yöneliyor. Eğer siz de bu düşüncedeyseniz ve batarya kapasitesi en yüksek akıllı telefonlar neler merak ediyorsanız, bu listeye mutlaka göz atmalısınız!

Popüler Haberler