Black Friday ile indirime giren akıllı telefon modelleri

Black Friday sonrası akıllı telefon pazarı da hareketlendi. İşte indirime giren akıllı telefon modelleri!

Ülkemizde akıllı telefon fiyatlarındaki yükseliş gözle görülür düzeyde kendini hissettirmeye devam ediyor. Ancak bu ay durum biraz farklı. Black Friday ile birlikte, bazı akıllı telefon modellerinde güzel indirimler yapıldığına şahit oluyoruz. Özellikle Android cephesinde oldukça güzel fırsatların olduğunu net bir şekilde ifade edebiliriz.

Peki ama nedir bu Black Friday? Kısaca açıklayalım. ABD'de şükran gününden sonra gelen ilk Cuma gününe verilen isimdir. Ayrıca bu gün, noel alışveriş sezonunun da başlangıcı olarak kabul edilir. Dolayısıyla Black Friday günleri, çoğu ürünün indirime girmasi ile bir alışveriş şölenine dönüşür.

Tabii ki bu fiyat indirimleri ülkemizdeki akıllı telefon pazarına da hemen yansıdı. Hemen hemen bütün akıllı telefon modelleri güzel fiyatlar ile ortaya çıkarken, tüketiciler için de iyi fırsatlar meydana geldi. Dilerseniz biz de sözü daha fazla uzatmayalım ve Black Friday sonrası indirime giren akıllı telefon modellerine bir göz atmış olalım. İşte sizler için derlediğimiz en iyi fırsatlar!

Popüler Haberler