BlackBerry Priv kutusundan çıkıyor! (Video)

BlackBerry Priv kutusunda neler var?

BlackBerry’nin ilk Androidli akıllı telefonu BlackBerry Priv, bugün Amerika’da 699 $ fiyat etiketi ile satışa sunuldu. BlackBerry Priv, Android işletim sistemine sahip olmanın yanı sıra, fiziksel klavyesi ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

BlackBerry Priv satışa sunulunca kutu açılımı görüntüleri de gelmeye başladı. Cihazın kutu açılımına geçmeden önce, gelin teknik özelliklerine kısaca bir göz atalım.

BlackBerry Priv'in 1440 x 2560 piksel QHD çözünürlüğe ve 540ppi yoğunluğa sahip 5.4-inç çift kavisli ekranı, şimdiye kadar bir BlackBerry telefondaki en iyi ekran özelliği. Dokunmatik özellikli olmanın yanısıra fiziksel BlackBerry QWERTY klavye bulunması ise Android telefonlarda olmayan bir özellik. Tuşların üzerinde parmağınızla yukarı ve aşağı kaydırarak web üzerinde gezinebilirsiniz.

Android 5.1 Lollipop işletim sistemiyle çalışan BlackBerry Priv, 3GB RAM, 32GB depolama gibi özelliklere sahip. 

Daha önce yayınlanan bir tanıtım videosunda telefonun 3410mAh pilinin, karma kullanım pil ömrünün 22.5 saat olduğunu söylüyor. 2MP ön kamerası bulunan telefonun 18MP arka kamerası tabii ki de OIS özelliğine sahip.

Sonraki sayfalarda BlackBerry Priv’in kutu açılımını görsellerle inceleyebilir son sayfada video olarak izleyebilirsiniz.

 








Motorola, Moto G'nin ''Turbo'' sürümünü duyurdu
Marshmallow ilk kez Android sürümleri çizelgesinde yer aldı
Galaxy S25 serisi hakkında şok iddia, bu gerçek olabilir mi?
Sonraki Haber