Blackberry satıldı!

Ünlü telefon markası Blackberry 4.7 milyar dolara Fairfax adlı şirkete satıldı!

Ünlü telefon markası olan Blackberry, son yıllarda bir gerileme içerisine girmişti. Hatta bu gerilemeyle birlikte şirkette tasarrufa gidilip, çalışanlan sayısını azaltmışlardı. Değişim rüzgarları esen şirket, bu yolla da bir mesafe kat edemeyince şirketi uzun süren görüşmeler sonunda Fairfax Financial adlı şirkete 4.7 milyar $'a satıldı. 

Fairfax Financial, Blackberry ile hemen hemen aynı dönemde kurulmuş bir yatırım şirketi olması, Blackberry'nin bundan sonraki geleceği hakkında bize pek bilgi vermese de şirketten yapılan açıklamara göre, "Bundan sonraki gelişmeler için, her şey açığız." denildi.

Kanadalı akıllı telefon üreticisi Blackberry'nin 2007 yılından sonra böyle bir çöküşe gitmesi, hatta şirketin 100 milyar $ seviyelerinden 5 milyar $ seviyelerine gerilemesi, bu tip bir sonun işareti olmuştu. Müşterilerin özellikle markette uygulama sıkıntısı çektiği Blackberry'nin bundan sonraki hamleleri merakla bekleniyor.

Bildiğiniz gibi, Blackberry mesaj servisi olan Blackberry Messenger Servive geçtiğimiz günlerde iOS ve androide taşınması, gelecek yıllar için bizlere ümit verse de Kanadalı şirketin düştüğü yerden kalkabileceği hala soru işaretlerini beraberinde getiriyor.

İşte Oppo N1'in muhteşem kamerasından fotoğraflar!
Apple en büyük başarısını elde etti
Apple iPhone kullanıcılarına büyük bir sürpriz yapacak, sır perdesi aralandı
Sonraki Haber