Bu defa One M8 Prime iddiaları başladı

One M8 Ace modelinin hazırlıklarını yaptığı belirtilen HTC'nin ayrıca One M8 Prime üzerinde de çalıştığı iddia edildi.

Galaxy S4 adı altında birçok cihaz tanıtımı gerçekleştiren ve bu planlamayı bu yıl Galaxy S5'te de sürdüreceği anlaşılan Samsung'u HTC de takip edebilir. Tayvanlı üretici mart ayı içerisinde yeni nesil amiral gemisi One M8'i kullanıcılarla buluşturdu. Aynı anda telefonun GPe versiyonu da tanıtıldı ve her iki modelde kısa süre içerisinde satışa sunuldu.

HTC bu iki modelle sınırlı kalmadı ve One M8'in Harman Kardon  modelini de duyurdu. Amerikalı Sprint operatörüne özel bu modelin kutu içeriğinde Harman Kardon  kulaklılar, telefonun sistem içeriğinde ise özel ses optimizasyonları bulunacak.

Bir süredir One M8 Ace iddiaları gündemde. Plastik kasalı One M8 olarak adlandırılan modelin 480 dolardan satışa sunulacağı ve telefonun fiyatı itibariyle tüketicilerden yoğun ilgi görmesi bekleniyor. One M8 Ace iddiasını ortaya atan Evleaks bu defa HTC'nin One M8 Prime modeli üzerinde çalıştığını iddia etti. Üreticilerle yakın ilişki içerisinde olan Evleaks'in daha önce aktardığı bilgilerin neredeyse tamamı doğru çıktı, bu sebeple popüler Twitter kullanıcısı güvenilir bir kaynak olarak gösteriliyor.

One M8 Prime modelinin teknik özellikleri henüz bilinmiyor. One M8 ile aynı tasarımı sergileyecek modelde daha üstün teknik özellikler karşımıza çıkabilir. Bir süredir dillendirilen Galaxy S5 Prime modelini referans alarak One M8'in 2K çözünürlüklü ekran ve Qualcomm cephesinden Snapdragon 805 işlemcisine sahip olacağını söyleyebiliriz.

One M8 Prime modeli sizce gerçek mi ve bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Samsung Galaxy S5 Google Play Edition Modeli Galaxy S4 Google Play Edition Adı Altında Satışa Sunul
iPhone 6, OİS yerine EİS kamera teknolojisi ile gelebilir
Samsung'un amiral gemisi katili modeli için geri sayım başladı
Sonraki Haber