Bu fotoğrafları 1000 TL’lik LG K40S ile çektik

Sektörün köklü isimlerinden biri olan LG sahalara geri dönüyor. İşte LG’nin uygun fiyatlı modeli LG K40S ile çektiğimiz fotoğraflar.

Bir dönem sektörün zirvesinde yer alan isimlerden biri olan LG, son yıllardaki düşüşünü bir türlü frenleyemedi. Ülkemizde özellikle G serisi telefonlarıyla büyük sükse yapan Güney Koreli teknoloji devi, şu aralar daha çok giriş ve orta segment cihazlar üzerine yoğunlaşıyor.

Bu fotoğrafları 1000 TL’lik LG K40S ile çektik

Bu bağlamda LG’nin ülkemizde satışa sunduğu telefonlardan birisi de K40S. Güney Koreli şirketin giriş segmentindeki modeli çift ana kamera ile geliyor ve rakiplerine oranla önemli bir artı kazanıyor.

LG’nin giriş segment modelinde 13 MP, f/2.2, 26mm (geniş), PDAF, 5 MP, (ultra geniş) özelliklerinde çift ana kamera modülü yer alıyor. Ön tarafta ise f/2.0 diyafram aralığına sahip 5MP’lik selfie kamerası bulunuyor.

Peki bu kameralar günün sonunda bizlere nasıl bir fotoğraf performansı sunuyor? Bu yazımızda LG K40S ile çektiğimiz fotoğrafları sizlerle paylaşacağız. Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri LG K40S ile çektiğimiz fotoğraflarla başbaşa bırakalım.

Bu arada dip not olarak tekrardan hatırlatalım. LG K40S’in fiyatı ortalama olarak 1000 TL. Yani hayli uygun bir etiketle karşı karşıyayız denilebilir. Dolayısıyla telefonla çekilen fotoğraflara göz atarken telefonun fiyatını da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Popüler Haberler