Bütçe dostu katlanabilir telefon geliyor! Peynir ekmek gibi satacak!

Akıllı telefon pazarının en önemli markalarından birisi olan Samsung, ciddi adımlar atmanın planlarını yapıyor.

Android cephesinin tartışmasız lideri konumunda bulunan Samsung, ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Son olarak Galaxy Unpacked isminde bir etkinlik düzenleyen şirket, bu lansmanda yeni cihazlarını görücüye çıkarmıştı. Gelen açıklamalar ve atılan adımlar ise önümüzdeki yıllarda Samsung’un katlanabilir telefon sektörüne daha fazla ağırlık vereceğini bizlere söylüyor.

Bütçe dostu katlanabilir telefon geliyor! Peynir ekmek gibi satacak!

Öte yandan katlanabilir telefon fiyatlarının yüksek olduğunun farkında olan marka, önümüzdeki dönemde her tüketiciye ulaşmak için ciddi çalışmalar yapacak. Bununla birlikte uygun fiyatlı bir katlanabilir akıllı telefon üretmek akıllardaki en önemli plan. Bütçe dostu katlanabilir telefonu ile sektöre yeni bir soluk getirmek isteyen Samsung, bunu yapabilirse peynir ekmek gibi satan bir cihazı daha teknoloji dünyasına kazandıracak demektir.

Peki ama katlanabilir bir iPhone modeli ne zaman piyasaya çıkacak? Bu konu hakkında henüz net bir bilgi olmasa da Apple’ın bunun için 2025 yılını bekleyebileceği ifade ediliyor. Samsung ve Apple arasındaki rekabetin katlanabilir telefon dünyasına taşınması için önümüzde birkaç senenin daha var olduğunu söylemek mümkün. Ancak Samsung o zamana kadar aradaki farkı açabilir. Zira şirketin katlanabilir telefon tecrübesi, gün geçtikçe daha da artıyor.

İşte dünyanın en tehlikeli 10 akıllı telefonu
4500 TL ile 5000 TL fiyat aralığında yer alan en iyi telefonlar! - Ağustos 2022
Samsung'un amiral gemisi katili modeli için geri sayım başladı
Sonraki Haber