Bütçe dostu realme6i satışa hazır

realme’nin uygun fiyatlı yeni modeli 6i Çin’in sertifikasyon kurumu FCC’de ortaya çıktı. İşte realme 6i hakkındaki son detaylar.

Ülkemizde de kurumsal olarak hizmet vermeye başlayan realme model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Hali hazırda ülkemizde en uygun fiyata satılan realme modeli 5i. Bilindiği üzere realme 5i ülkemizde 1600 TL’lik bir etiketle satışa çıkmıştı. Fakat geçenlerde bir e-ticaret sitesinde telefonun fiyatı kampanya dahilinde 1400TL’ye kadar düşmüştü.

Biz de bu telefonun oyun performansını yayınladığımız video ile sizlerle paylaşmıştık. Dilerseniz o videoya da aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bütçe dostu realme6i satışa hazır

realme şimdi de sevilen modeli 5i’nin halefini satışa sunmaya hazırlanıyor. realme 6i ismiyle satışa çıkacak olan telefon geçtiğimiz gün Çin’in sertifikasyon kurumu FCC’de RMX2063 model numarasıyla ortaya çıktı.

Sızdırılan bilgilere göre realme 6i gücünü MediaTek tarafından geliştirilen Helio G70 yonga setinden güç alacak. Sistemini 4GB RAM ile destekleyen modelde 32GB’lık dahili depolama alanı yer alacak.

5000 mAh’lık ortalamanın üzerinde bir bataryadan beslenen realme 6i’de selefinde olduğu gibi 4’lü ana kamera modülü bulunacak. Bu modüle 48MP’lik ana kamera öncülük edecek.

Daha önce performans testinde de ortaya çıkan realme 6i tek çekirdekten 345, çok çekirdekten ise 1293 puan almıştı.

Telefonun fiyatı hakkında şu an net bir bilgi olmasa da genel kanı 1500 ile 2000 TL bandında bir etikete sahip olacağı yönünde.

Dünya devi koronavirüs yüzünden Android 10 güncellemesini erteledi!
Gerçek olmasını isteyeceğiniz akıllı telefon tasarımları
Apple iPhone kullanıcılarına büyük bir sürpriz yapacak, sır perdesi aralandı
Sonraki Haber