Çinli üreticilere meydan okuyan Galaxy S21 FE yanlışlıkla sızdırıldı

Samsung Galaxy S21 FE akıllı telefon modelinin resmini Instagram üzerinden yanlışlıkla yayınladı ve hızla kaldırdı.

Uzun zamandır merakla beklenen ve hakkında birçok özelliğin sızdığı Galaxy S21 FE, bu defa doğrudan Samsung tarafından, Instagram üzerinden yayınlanan görsel ile sızdı! Detaylar haberimizin devamında.

Samsung Galaxy S21 FE modelini yanlışlıkla sızdırdı!

Bir süredir hakkında çıkan sızıntılar ile gündeme gelen Samsung Galaxy S21 FE modelinin, bilindiği üzere önümüzdeki aylarda Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 ile birlikte tanıtılacağı bekleniyordu. Fakat son olarak Samsung Galaxy S21 FE modelinin çip sıkıntısı ve tedarik zinciri sorunları nedeni ile gecikeceği konuşuluyordu. Cihaz son olarak Samsung'un Instagram üzerinden gerçekleştirmiş olduğu paylaşım ile birlikte yeniden gündeme geldi.

Galaxy S21 FE'ye ait olduğu iddia edilen bir görsel, doğrudan Samsung'un Instagram hesabı üzerinden paylaşıldı. Paylaşımın çok geçmeden kaldırılmış olması, cihazın yanlışlıkla sızdırıldığı dedikodularının yayılmasına sebep olsa da, bilindiği üzere markalar bazen gizem uyandırmak ya da kullanıcıların ilgilerini çekmek amacı ile bu tür çalışmalar yapabiliyor. Bizler yanlışlıkla sızdırıldığını düşünüp cihaza odaklanırken, onlar deyim yerinde ise çoktan reklamlarını tereyağından kıl çeker gibi yapmış oluyorlar.

Bu paylaşımın gerçekten ''yanlışlıkla'' yapılmış olduğunu varsayarak haberimize devam edelim ve biraz da cihazın bilinen özelliklerinden bahsedelim. 

Sızıntılara göre, 6,4 inç AMOLED ekrana sahip olması beklenen cihaz, FHD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı ile oldukça akıcı bir görüntü sunacak. Diğer yandan Snapdragon 888 işlemci tarafından desteklenecek olan cihaz, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahipolacak.

Galaxy S21 FE modelinin arka tarafında ise üç adet kamera yer alacak. Tüm bunların yanı sıra ön tarafında 32MP ön kamera ve hızlı şarj desteğine sahip olan cihaz 4.370mAh batarya kapasitesi ile uzun süren kullanım vadedecek. Eğer sızıntılar doğru ise Galaxy S21 FE modeli açık yeşil, açık mor, beyaz ve gri  renklerde piyasaya sürülecek.

İşte yeni nesil Samsung akıllı saat, kablosuz kulaklık ve tabletler!
Xiaomi Mi 1 sahiplerine 57 milyon dolar geri ödeyecek!
Türkiye'deki popüler bir model daha HyperOS güncellemesi aldı
Sonraki Haber