CyanogenMod geliştirici grubu romlarına HDR çekimi eklemeyi başardı

Android dünyasını önde gelen geliştirici grubu, güncellemeden noksan bırakılan telefonlara sundukları son sürüm versiyonların yanı sıra güncel gelişmeleri de hazırladıkları romların içerisine katmakta.

Android dünyasının kullanıcılara ve geliştiricilere sunduğu geniş özgürlük alanı sayesinde, telefon ve tabletler üzerinde birçok değişiklik sağlanabilmekte. Google Play Store’da yer alan Launcher’ların yanı sıra geliştiricilerin söz konusu romda birçok içeriği değiştirerek yeni bir kullanıcı deneyimi sunduğu herkesin malumu.

İşte tam bu noktada neredeyse her telefon için Android’in saf halini en son sürümle sunan, aynı zamanda dünyanın önde gelen geliştirici grubu CyanogenMod, Google+ üzerinden destekçilerine keyifli bir haber duyurdu. Grup, hazırladıkları romlara HDR çekim modu işlevselliklerini eklemeyi başardıklarını bildirdi.

Bu sayede HDR modunda üstelik bekleme süresi azaltılarak sağlanan yazılımsal gelişimle, Android kullanıcılarını büyük bölümü yükleyecekleri özel romlarlarla, HDR formatında fotoğraf çekimi gerçekleştirebilecekker. Söz konusu gelişimin kısa süre içerisinde birçok modelde yer alması bekleniyor.

Qualcomm, Snapdragon 200 ve 400 işlemcilerini resmen duyurdu!
ST-Ericsson'dan 3GHz saat hızında NovaThor L858 işlemci geliyor
Volkwagen T-Roc fiyatları şaşırttı, ilk defa bu seviyelerde
Sonraki Haber