Dolara inat fiyatı düşen Xiaomi modelleri!

Bugün sizlerle beraber indirime giren Xiaomi modellerini ele alıyor olacağız. Haydi başlayalım!

Bildiğiniz gibi ülkemizde son zamanlarda döviz kuru hayli yükseldi. Bir başka deyişle Türk Lirası ciddi oranlarda değer kaybı yaşadı ve yaşamaya da devam ediyor. Hal böyle olunca teknolojik ürünlerin fiyatlarında da artışların yaşandığını görüyoruz. Ancak yine de bazen güzel indirim fırsatları ortaya çıkabiliyor. İşte biz de bu fırsatları kovaladık ve şimdi sizler için bir araya getiriyoruz. İşte indirime giren Xiaomi modelleri!

Dolara inat fiyatı düşen Xiaomi modelleri!

Xiaomi ülkemizde ve dünyada kullanıcı sayısını hayli arttırdı. Bunun temel sebebi ise markanın fiyat politikası. Emsallerine göre daha uygun fiyatlı modeller üreten Çin merkezli teknoloji devi, tüketicileri memnun ediyor. Ülkemizde yer alan önemli alışveriş merkezlerinde pek çok mağaza açan Xiaomi, bu sayede ilgi görmeye devam ediyor. Peki ama indirimde olan Xiaomi modelleri neler?

Şu dönemde uygun fiyatlı telefon satın almak çok kolay olmasa da bazı modeller ciddi indirimlerle satılıyor. Özellikle Xiaomi marka akıllı telefonlar kapış kapış gidiyor. Biz de siz değerli okurlarımız için indirime giren Xiaomi telefonlarını bir araya getirdik. Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan listemize bir göz atmış olalım. İşte detaylar!

Xiaomi Redmi Note 8 64 GB

Fiyatı: 2.726,20 ₺

Popüler Haberler