Efsane oyun Most Wanted iOS ve Android platformuna geliyor!

Dünyanın en iyi oyun serilerinden olan Need for Speed mobil cihazlara geliyor!

Dünyanın en iyi oyun serilerinden olan Need for Speed kullanıcılar için iOS ve Android platformu için eskisi gibi yeniden canlanarak geliyor. Sadece mobil cihazlar için değil, eş zamanlı olarak bilgisayarlar için çıkacak.

Need for Speed Most Wanted, 30 Ekim'de Amerika'da, 1 Kasım'da ise Avrupa'da satışa sunulacak. Most Wanted'ın PC, X360, PS3, PS Vita, iOS ve Android platformlarına aynı anda 30 Ekim ve 1 Kasım'da çıkması bekleniyor. Oyunun mobil cihazlar için yapımcılığını Criterion firmasının üstleneceği henüz kesin olmasa da muhtemelen üstlenecek gibi duruyor.

Electronic Arts bildiğimiz üzre son zamanlarda mobil cihazlar üzerinde plan ve projelerini hayata geçirmeye başladı. İlk sırada da  Most Wanted yer alıyor gibi duruyor. Ülkemizde yıllarca oynanan oyun adeta bir kült haline gelmişti. Yeni oyun Hot Pursuit ile harmanlanmış bir şekilde mofidiye araçların da yer alacağı geniş bir araba flosuyla karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Oyun severlerin büyük ilgi göstereceği bir yelpaze ile çıkması beklenen oyuna ait iki video da geçtiğimiz saatlerde yayınlandı.



Oyunun efsane yapısı ve renk tonlarının aynı kaldığını yayınlanan ilk videolardan anlayabiliyoruz. Sözü fazla uzatmadan tek başına oynanabilen modun görüntüleri ile sizi başbaşa bırakalım.

Lenovo, 2012'de piyasaya 40 akıllı telefon modeli sürecek!
Galaxy S III metalik mavi oluyor! (video)
iPhone sahipleri büyük bir sorundan kurtuluyor, Apple sonunda harekete geçti
Sonraki Haber