EMUI 10.1 alacak Huawei modelleri

Akıllı telefon pazarının güçlü isimlerinden biri olan Huawei EMUI 10.1 alacak modelleri açıkladı. İşte önümüzdeki günlerde EMUI 10.1 alacak Huawei modelleri.

Ülkemizde de hayli geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Huawei, güncelleme tarafında da iyi işler çıkartıyor. Son dönemde Google ile yaşadığı sorunlara rağmen müşterilerini mağdur etmemek adına yoğun çaba sarf eden Çinli üretici, önümüzdeki günlerde EMUI arayüzü için yeni bir güncelleme yayınlayacak.

Huawei geçtiğimiz gün EMUI 10.1 alacak olan cihazların listesini yayınladı. Dilerseniz aşağıdan EMUI 10.1 alacak tüm Huawei cihazlarına göz atabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak bazı hatırlatmalarda bulunalım. Son olarak Google, Huawei modellerine süresiz lisans verilmesi konusunda ABD hükümetine istekte bulunmuştu. Her ne kadar bu istek şimdilik karşılık bulmuş olmasa da Google’ın Android servislerini tekrardan Huawei modellerinde kullanılabilir hale getirtmek istediğini biliyoruz.

Öte yandan Google servisi olmadan gelen Huawei modellerinin de hayli sınırlı sayıda olduğunu belirtmemiz gerekiyor. Zira geçtiğimiz yıl satışa çıkan Mate 30 Pro’da Huawei servisleri bulunmamasına karşın sonrasın raflardaki yerini alan pek çok orta segment Huawei modelinde herhangi bir sorun yoktu. Bu da ister istemez kafalarda farklı soru işaretlerinin oluşmasına zemin hazırlıyor.

Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri EMUI 10.1 güncellemesi alacak Huawei modelleri ile başbaşa bırakalım.

EMUI 10.1 güncellemesi alacak Huawei telefonları

Popüler Haberler