En güçlü orta segment telefonlar! Listenin yarısı Xiaomi!

AnTuTu en güçlü orta segment akıllı telefon modellerini açıkladı. İlk 10’da yer alan modellerin pek çoğunun Xiaomi logosu taşıması dikkatlerden kaçmadı.

Günümüzde onlarca, hatta yüzlerce akıllı telefon modeli mevcut. Eğer yeni alacağım telefon illa iOS olsun demiyorsanız önünüzde geniş bir model yelpazesi bulunuyor. Genel itibariyle güçlü bir telefon satın almak istiyorsanız bakacağını ilk adreslerden birisi de performans testleri oluyor.

Hali hazırda dünya genelinde pek çok performans testi bulunuyor. Fakat bu testler içerisinde en geçerlisi AnTuTu diyebiliriz. Hemen her çıkan telefon için AnTuTu testi uygulanıyor. Dolayısıyla geniş bir kütüphaneye sahip. Peki bu geniş kütüphane içerisinde en güçlü orta segment modeller hangileri?

En güçlü orta segment telefonlar! Listenin yarısı Xiaomi!

AnTuTu geçtiğimiz gün en güçlü orta segment modeller listesini yayınladı. Listeye baktığımızda yer olan modellerin yarısından fazlasında Xiaomi imzası yer aldığını görüyoruz.

Bir diğer ilginç unsur ise zirvede yer alan Redmi Note 8 Pro modelinin MediaTek yonga setinden güç alıyor olması. Bazı kesimler bu telefonda Qualcomm yerine MediaTek yongası tercih edildiği için Xiaomi’yi eleştirmişti. Lakin baktığımızda MediaTek imzaslı G90T yongasının tüm orta segment SD modellerini geride bıraktığını görüyoruz. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri orta segmentteki en güçlü telefon modelleri ile başbaşa bırakalım.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Hali hazırda sadece Çin’de satışa çıkıp, global pazarda henüz çıkmamış cihazlar listeye dahil edilmemiş.

En güçlü orta segment modeller!

Popüler Haberler