En iyi ön kameralı telefonlar - Mayıs 2021

DxOMark'a göre Mayıs 2021'in en iyi ön kameralı telefonlarını sizler için bir araya getirdik.

Gelişen teknoloji ile birlikte, neredeyse her alanda çağ atlatan gelişmeler yaşanıyor, ürünler yenileniyor. Günümüzde bu gelişmeler ve yeniliklerden en çok nasibini alan sektörlerin başında ise bilişim ve teknoloji geliyor.

Buna en iyi örnek ise, günlük hayatta elimizden düşürmediğimiz akıllı telefonlarımız geliyor. Zira akıllı telefonlar her geçen yıl gözle görülür şekilde yenilenmeye devam ediyor. Teknolojinin hızlı gelişmeye devam etmesi sayesinde birbirinden harika özellikler ve donanımlara sahip olan telefon modellerinin bir yandan kullanımı kolaylaşırken, diğer yandan kullanım alanı genişliyor. Bu da yetmiyor, donanımları her geçen yıl adeta level atlıyor.

Akıllı telefonlarda yer alan bu donanımlar arasında en çok dikkat çeken ise kameralar oluyor. Zira günümüzde Samsung, Xiaomi, Realme, Redmi ve Motorola gibi markaların 108 MP çözünürlükte fotoğraf çeken birçok modeli mevcut.

Her ay yeni selfie incelemesi ile karşımıza çıkmaya devam eden DXOmark ekibi, son 1 yıl içerisinde çıkan amiral gemisi modellerinin neredeyse tamamını inceledi ve Mayıs ayı için en ön kameralı telefonlar listesini de yayınladı. Dilerseniz şimdi o modellerin hangileri olduklarına hep birlikte göz atalım.

İşte DXOmark'a göre en iyi ön kameralı telefonlar!

Popüler Haberler