En yüksek batarya kapasiteli Huawei telefonlar!

En yüksek batarya kapasitesine sahip Huawei telefon modellerini sizler için listeledik!

Geçtiğimiz günlerde Japonya İleri Bilim ve Teknoloji Enstitüsü'nde (JAIST) çalışan bir grup bilim insanı, Bis-imino-asenaphthenequinone-Paphenylene (BP) adlı yeni bir bağlayıcı malzeme keşfetti. İyi de bu nedir dediğinizi duyar gibiyim. Şöyle ki; bu yeni malzeme, eskiyen telefonlarda pil sorunu yaşanmasına engel olabilecek. Zira bilim insanlarının aktardığı kadarı ile bu malzeme sayesinde bataryalar 1.700 defa şarj edildikten sonra bile orijinal kapasitelerinin yüzde 95'ini beş yıl ya da koruyabilecekler. Bu sayede piller daha uzun süreler boyunca, tam kapasiteye yakın bir şekilde kullanılabilecek. Ancak bu teknoloji şimdilik oldukça uzak.

Bu nedenle akıllı telefon üreticileri, bu sorunu bir nebze de olsa çözebilmek için çareyi hızlı şarj olan ya da çok yüksek kapasiteye sahip olan piller ile destekleyerek çözmeye çalışıyorlar. Bu anlamda Huawei, Xiaomi, Samsung, Oppo, Asus gibi markalar ve bu markaların alt markaları öncülük ediyor.

Şu anda 10000 mAh batarya kapasiteye kadar hali hazırda satışa sunulan akıllı telefon modelleri mevcut. Peki Huawei tarafında durum ne? En yüksek batarya kapasitesine sahip Huawei telefon modelleri hangileri? Dilerseniz bu sorunun cevabını yazımızın devamından hep birlikte ineceleyelim.

İşte en uzun batarya ömrüne sahip Huawei telefonlar!

Popüler Haberler